Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ЕФАКЛАР ДЕРМАТОЛОГІЧНИЙ ДОГЛЯД ЗА ПРОБЛЕМНОЮ ШКІРОЮ LA ROCHE-POSAY EFFACLAR SET (CR/GEL/40ML + GEL/MICRO/PEEL/50ML + CR/15ML + SERUM/3ML + FLUID/3ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Набір
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від вугрів
  • Пілінг
  • Регулювання жирності
  • Матування і звуження пор
  • Відновлення
  • Захист від сонця
  • Коригуючий та маскуючий догляд
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
  • Усунення постакне
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Подразнена
  • Жирна
  • Схильна до акне
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Набір ЕФАКЛАР Дерматологічний догляд за проблемною шкірою La Roche-Posay Effaclar Set (cr/gel/40ml + gel/micro/peel/50ml + cr/15ml + serum/3ml + fluid/3ml) фото
ОПИС

Набір ЕФАКЛАР Дерматологічний догляд за проблемною шкірою La Roche-Posay Effaclar Set (cr/gel/40ml + gel/micro/peel/50ml + cr/15ml + serum/3ml + fluid/3ml)

До складу набору входить:

1. Гель-крем ЕФАКЛАР ДУО+М потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри та запобігання їх повторній появі La Roche-Posay Effaclar Duo + М, 40 мл.
Новий потрійний коригуючий догляд проти недосконалостей для жирної та схильної до акне шкіри, створений на основі науки про мікробіому. Засіб коригує чорні крапки та плями, сліди постакне, допомагає швидко усунути існуючі запальні елементи та зменшити ризик появи залишкових слідів. Посилена формула засобу має легку текстуру білого кольору, слабо виражений аромат. Після нанесення швидко вбирається та не залишає жирної плівки. Прекрасна основа під макіяж. Може одночасно використовуватися при професійному призначенні бензоїлу пероксиду. Призначений для чоловіків та жінок, 18+. 

2. Гель-мікропілінг ЕФАКЛАР для очищення проблемної шкіри обличчя та тіла La Roche-Posay Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel, 50 мл.
Завдяки відібраним відлущуючим інгредієнтам, які вирівнюють поверхню шкіри, гель-мікропілінг Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel інтенсивно очищає жирну шкіру, розблокує звужені пори і видаляє надлишки шкірного сала. Як наслідок, зменшуються прогресуючі та стійкі недоліки, у тому числі прищі, та їх повторна поява. Підходить для шкіри обличчя та тіла.

3. Крем ЕФАКЛАР Н заспокійливий відновлюючий зволожуючий для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків La Roche-Posay Effaclar H Iso Biome, 15 мл.
Заспокійливий відновлюючий зволожуючий крем для зневодненої чутливої ​​шкіри обличчя, схильної до недоліків, спеціально розроблений для шкіри, ослабленої терапевтичними процедурами при важкій формі акне, які можуть зробити шкіру сухою. Містить ліпіди, яких особливо не вистачає для відновлення захисної гідроліпідної плівки, а також активні інгредієнти для зміцнення бар'єрної функції шкіри. Завдяки поєднанню гліцерину та сквалану надовго зволожує шкіру. Ці зволожуючі та пом'якшувальні засоби допомагають підтримувати оптимальний рівень зволоження протягом 48 годин. Aqua Posæ Filiformis, протизапальний пребіотик, впливає на мікробіом шкіри. Внаслідок цього недоліки менш помітні. Підходить навіть для чутливої ​​шкіри та щоденного використання. 

4. Сироватка ЕФАКЛАР з ефектом пілінгу для жирної проблемної шкіри La Roche-Posay Effaclar Ultra Concentrе Serum, 3 мл.
На виникнення та загострення акне у будь-якому віці може впливати спосіб життя та інші фактори: стрес, забруднення навколишнього середовища, неправильний догляд за шкірою, шкідливі звички, нестача сну. Враховуючи потреби проблемної шкіри в будь-якому віці, дерматологічна Лабораторія La Roche-Posay розробила ультра концентровану сироватку Effaclar з ефектом пілінгу для жирної проблемної шкіри. Активна формула засобу, що вперше містить комплекс із трьох кислот бореться з недосконалостями, доповнюючи звичний ритуал догляду і покращити якість шкірного покриву з перших днів лікування. Для жирної, проблемної та схильної до акне шкіри обличчя. Підходить навіть для шкіри з віковими змінами з вираженими недоліками і слідами постакне, розширеними порами.

5. Флюїд АНТЕЛІОС сонцезахисний з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Oil Control Fluid SPF50+, 3 мл.
Запатентована у Франції та виключно для La Roche-Posay, нова розробка – фільтр Мекзорил 400, який забезпечує захист навіть від дуже довгих UVA-променів (380–400 нм), що складають 30% сонячного спектру. Тим самим допомагає захистити клітини шкіри від пошкоджень УФ-променями. Відповідає вимогам ЄС щодо захисту від UVA та UVB випромінювання. Антиоксидантна дія – сприяє захисту від впливу забрудненого повітря та інфрачервоного випромінювання. Шкіра матова на дотик, ефект до 12 годин. Відчуття чистоти шкіри. 

Вигода набору:
Гель-мікропілінг ЕФАКЛАР 50 мл, Крем ЕФАКЛАР Н 15 мл, Сироватка ЕФАКЛАР 3 мл і Флюїд АНТЕЛІОС 3 мл у подарунок!

 

Набір ЕФАКЛАР Дерматологічний догляд за проблемною шкірою La Roche-Posay Effaclar Set (cr/gel/40ml + gel/micro/peel/50ml + cr/15ml + serum/3ml + fluid/3ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.