Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

Статті

ЗАГОСТРЕННЯ АКНЕ ВЗИМКУ: ПРИЧИНИ, ПРОФІЛАКТИКА ТА ДОГЛЯДОВІ ЗАСОБИ
Загострення акне взимку: причини, профілактика та доглядові засоби фото
31 січня 2024 р.
116

Крім генетичної схильності, гормонального фону та способу життя, агресивні погодні умови також ускладнюють проблему акне. Розберімося, чому в холодну пору з'являються прищі і як з ними боротися.

Детальніше
ЯК ЗМІЦНИТИ ІМУНІТЕТ ВОСЕНИ ТА ВЗИМКУ
Як зміцнити імунітет восени та взимку фото
27 листопада 2023 р.
155

Імунна система постійно захищає людину від вірусів, бактерій, грибків та інших патогенів. Однак умови та спосіб життя, агресивні зовнішні фактори можуть послабити цей захист, збільшуючи схильність організму до хвороб, особливо в холодну пору року. Існують дієві та природні способи для зміцнення імунітету, про що ми розповімо у цій статті.

Детальніше
ТОП-8 ЗАСОБІВ ПРОТИ ПІГМЕНТАЦІЇ НА ОБЛИЧЧІ ТА ТІЛІ
ТОП-8 засобів проти пігментації на обличчі та тілі фото
31 жовтня 2023 р.
609

Осінь та зима – благодатний час для вирішення проблеми гіперпігментації. Дерматологи та косметологи рекомендують освітлювати і вирівнювати тон шкіри в холодну пору року, оскільки в цей період UV-промені найменш небезпечні. Пропонуємо розібратися, які можуть бути причини пігментації та яку відбілюючу косметику купити.

Детальніше
СОНЦЕЗАХИСНІ ЗАСОБИ: НАВІЩО ПОТРІБНІ ТА ЯК ВИБРАТИ КРЕМ З SPF
Сонцезахисні засоби: навіщо потрібні та як вибрати крем з SPF фото
25 травня 2023 р.
693

Ура! Сонечко вже добряче прогріває все навколо, промерзле за зиму й обвітрене за весну. І якщо для природи тепло цілюще, то для нашої шкіри воно може нести небезпеку. Якщо ви ще не розібралися, що означають ці чарівні літери SPF, або хочете підібрати найкращий крем з спф, – читайте далі.

Детальніше
ІНТИМНА ГІГІЄНА ДЛЯ ЖІНОК: ЗАПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ
Інтимна гігієна для жінок: запитання та відповіді фото
6 квітня 2023 р.
1131

Правила жіночої гігієни – широко розповсюджена тема, яка до того ж обросла міфами. Кожна доросла жінка дотримується власних правил, що ґрунтуються на знаннях та досвіді. Однак є нюанси, які не всі знають, особливо це стосується захворювань. Ми підготували загальні рекомендації та поради для особливих ситуацій, щоб допомогти вам уникнути складнощів і підтримувати здоров'я делікатної області.

Детальніше
СПАТИ БЕЗ ЗАДНІХ НІГ, АБО ЗАСІБ ДЛЯ ШВИДКОГО ЗАСИПАННЯ
Спати без задніх ніг, або Засіб для швидкого засипання фото
17 березня 2023 р.
548

Стрес ≠ Сон – очевидно, правда? Однак потрясіння чатують на нас кожної миті життя. Причому стрес – це не тільки ситуація з негативним забарвленням, а й радісна подія. Нас переповнюють емоції, думки рояться в голові, по колу прокручуються кадри і… спокою нема. То як же засинати? Спробуймо розібратися.

Детальніше
КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ: НАВІЩО ВІН ПОТРІБНИЙ, ЯКИЙ ВИБРАТИ ТА ЯК НАНОСИТИ
Крем для шкіри навколо очей: навіщо він потрібний, який вибрати та як наносити фото
23 лютого 2022 р.
5042

Подивися в очі – і ти побачиш душу… а іноді – і зморшки, набряки, темні кола під очима J Щоб це "іноді" зустрічалося якомога рідше, за шкірою навколо очей потрібен особливий догляд. Чому варто користуватися кремом під очі, як його вибрати та як правильно наносити, читайте далі.

Детальніше
ЯК ЗДИВУВАТИ КОХАНУ ЛЮДИНУ НА 14 ЛЮТОГО?
Як здивувати кохану людину на 14 лютого? фото
10 лютого 2022 р.
858

День всіх закоханих – чудовий привід здивувати свою кохану людину, рідних та друзів особливим подарунком від усього серця. Безпрограшним, естетичним і практичним варіантом подарунку стане якісна косметика чи аксесуари для догляду за обличчям, тілом та волоссям.

Детальніше
ПРАВИЛЬНИЙ ДОГЛЯД ЗА НІГТЯМИ ТА КУТИКУЛОЮ В САЛОНІ І ДОМАШНІХ УМОВАХ
Правильний догляд за нігтями та кутикулою в салоні і домашніх умовах фото
12 січня 2022 р.
2711

Красивий акуратний манікюр і педикюр безпосередньо залежить від того, як ми піклуємося про руки та ноги, чи достатньо уваги їм приділяємо. Як правильно доглядати за нігтями та кутикулою, а також які фактори впливають на їхній стан, – читайте у статті.

Детальніше
ЯК ВИБРАТИ БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ?
Як вибрати бальзам для губ? фото
30 грудня 2021 р.
2048

Шкіра губ – найтонша і чутлива, саме тому дія негативних факторів навколишнього середовища (морозу, пилу, вітру та сонячних променів) сильно позначається на ній. Бальзами для губ або гігієнічна помада – ідеальне рішення для запобігання шкідливому впливу, відновлення гідробалансу і надання здорового вигляду.

 
Детальніше
КРЕМ ДЛЯ РУК: ВИДИ, КОМПОНЕНТИ, ПОРАДИ З ДОГЛЯДУ
Крем для рук: види, компоненти, поради з догляду фото
28 грудня 2021 р.
2192

Деякі жінки вважають, що турбота про руки менш важлива, ніж догляд за обличчям. А дарма, адже руки працюють більше за інші частини тіла і тому потребують спеціального догляду. У статті ми розповімо, як доглядати за шкірою рук, який крем вибрати, щоб руки виглядали красивими та не додавали зайвих років своїй власниці.

 
Детальніше
ПРАВИЛЬНИЙ ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ
Правильний догляд за шкірою під час вагітності фото
21 грудня 2021 р.
3838

Під час вагітності шкіра кожної жінки зазнає змін. Іноді це позначається на стані шкіри не кращим чином. Але відкоригувати наслідки роботи гормонів все ж можна. Як правильно доглядати за шкірою під час вагітності, – далі у статті.

 
Детальніше
ОСНОВНІ ПРАВИЛА ДОГЛЯДУ ЗА СУХОЮ ШКІРОЮ
Основні правила догляду за сухою шкірою фото
7 грудня 2021 р.
2021

У минулих матеріалах ми вже писали про особливості догляду за жирною та комбінованою шкірою, за проблемною шкірою з акне, за чутливою шкірою з куперозом та розацеа. У цій статті пропонуємо розглянути актуальне питання в зимовий час – як доглядати суху шкіру.

Детальніше
ПРОБЛЕМНА ШКІРА З АКНЕ: ПРИЧИНИ, ЛІКУВАННЯ, ДОГЛЯД
Проблемна шкіра з акне: причини, лікування, догляд фото
26 листопада 2021 р.
2742

Проблемна шкіра – найчастіше питання, з яким стикаються не тільки підлітки, а й дорослі люди. Що ж таке проблемна шкіра, у кого і чому вона буває, і як із цим жити, – читайте у статті.

Детальніше
ЖИРНА ТА КОМБІНОВАНА ШКІРА: ДОГЛЯД
Жирна та комбінована шкіра: догляд фото
25 листопада 2021 р.
4889

Тип шкіри людини визначається кількістю шкірного жиру (себуму). При мінімальному виробленні секрету сальних залоз шкіру називають сухою, а при надлишку себуму – жирною. Пропонуємо дізнатися більше про типи шкіри та особливості догляду за кожним з них. Почнемо з жирної та комбінованої шкіри.

Детальніше