Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ-КРЕМ ЕФАКЛАР ДУО+М ПОТРІЙНОЇ ДІЇ ДЛЯ КОРЕКЦІЇ НЕДОЛІКІВ ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ ТА ЗАПОБІГАННЯ ЇХ ПОВТОРНІЙ ПОЯВІ LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO + М

Час застосування: Універсальний
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від акне
  • Матування
  • Від чорних цяток
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
  • Усунення постакне
Для кого:
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Схильна до акне
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель-крем ЕФАКЛАР ДУО+М потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри та запобігання їх повторній появі La Roche-Posay Effaclar Duo + М фото
ОПИС

Гель-крем ЕФАКЛАР ДУО+М потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри та запобігання їх повторній появі La Roche-Posay Effaclar Duo + М

Новий потрійний коригуючий догляд проти недосконалостей для жирної та схильної до акне шкіри, створений на основі науки про мікробіому. Засіб коригує чорні крапки та плями, сліди постакне, допомагає швидко усунути існуючі запальні елементи та зменшити ризик появи залишкових слідів. Посилена формула засобу має легку текстуру білого кольору, слабо виражений аромат. Після нанесення швидко вбирається та не залишає жирної плівки. Прекрасна основа під макіяж. Може одночасно використовуватися при професійному призначенні бензоїлу пероксиду. Призначений для чоловіків та жінок, 18+. Форма випуску – тюбик об'ємом 40 мл.

Призначення
Коригує видимі недоліки шкіри. Запобігає появі залишкових слідів від недосконалостей (постакне) у вигляді червоних та темних плям. Делікатно відлущує, що сприяє скороченню кількості недосконалостей та комедонів (чорних точок та закупорених пір), запобігаючи їх повторній появі. Зволоження шкіри до 24 годин. Матує шкіру.

Наукове відкриття: у мікробіомі шкіри бактерії, що викликають недоліки, складаються з кількох підтипів, які називаються філотипами. Дослідження показали, що відсутність різноманітності серед цих філотипів пов'язана з поширенням та ступенем вираженості недоліків на шкірі.

Новий активний інгредієнт філобіома відкритий завдяки знанням науки про мікробіому. Філобіома має доведену ефективність проти надмірного вироблення себуму шкірою, схильною до утворення недоліків і жирності.

Активні компоненти
Новий активний компонент Філобіома - сприяє заспокоєнню та зменшенню недоліків на шкірі.
Прокерад – запатентований керамід, який перешкоджає утворенню залишкових слідів у вигляді червоних або темних плям.
Ніацинамід – сприяє зменшенню видимості темних плям та пігментації.
Маноза - допомагає відновленню шкіри.
Аква Позе Філіформіс – сприяє тривалому ефекту нормалізації мікробіома (сукупність мікроорганізмів на поверхні шкіри).
Термальна вода Ля Рош-Позе.

Результат
Зменшує видимість виражених недоліків, потрійна дія:
66% чорних точок*,
44% недоліків на шкірі*,
45% залишкових слідів після вад**.

*Клінічне дослідження, 45 осіб, використання один раз на день уранці протягом 4 тижнів.
**Клінічне дослідження, 42 особи, використання один раз на день вранці протягом 4 тижнів.

Рекомендації до застосування
Візьміть кошти розміром із лісовий горіх, потримайте трохи в руці, щоб він придбав температуру тіла – це покращить його поглинання шкірою. Акуратно помасажуйте шкіру обличчя легкими рухами, що розгладжують. Наносити вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя.

Склад:
Aqua / Water / Eau, Glycerin, Dimethicone, Isocetyl Stearate, Niacinamide, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Silica, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Oryza Sativa Starch / Rice Starch, Punica Granatum Pericarp Extract, Potassium Cetyl Phosphate, Sorbitan Oleate, Zinc Pca, Glyceryl Stearate Se, Isohexadecane, Sodium Hydroxide, Myristyl Myristate, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Mannose, Poloxamer 338, Propanediol, Hydroxyethoxyphenyl Butanone, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla Ferment, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Maltodextrin, Xanthan Gum, Pentylene Glycol, Polysorbate 80, Acrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Salicylic Acid, Piroctone Olamine, Parfum / Fragrance (F.i.l. N70027100/1).

Некомедогенний. Гіпоалергенно. Без парабенів.

Гель-крем ЕФАКЛАР ДУО+М потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри та запобігання їх повторній появі La Roche-Posay Effaclar Duo + М
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.