Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ЕФАКЛАР З ЕФЕКТОМ ПІЛІНГУ ДЛЯ ЖИРНОЇ ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ LA ROCHE-POSAY EFFACLAR ULTRA CONCENTRЕ SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Сироватка
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від вугрів
  • Від запалення шкіри
  • Пілінг
  • Звуження пор
  • Відновлення
  • Від чорних цяток
  • Заспокійлива дія
  • Усунення постакне
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сироватка ЕФАКЛАР з ефектом пілінгу для жирної проблемної шкіри La Roche-Posay Effaclar Ultra Concentrе Serum фото
ОПИС

Сироватка ЕФАКЛАР з ефектом пілінгу для жирної проблемної шкіри La Roche-Posay Effaclar Ultra Concentrе Serum

На виникнення та загострення акне у будь-якому віці може впливати спосіб життя та інші фактори: стрес, забруднення навколишнього середовища, неправильний догляд за шкірою, шкідливі звички, нестача сну. Враховуючи потреби проблемної шкіри в будь-якому віці, дерматологічна Лабораторія La Roche-Posay розробила ультра концентровану сироватку Effaclar з ефектом пілінгу для жирної проблемної шкіри. Активна формула засобу, що вперше містить комплекс із трьох кислот бореться з недосконалостями, доповнюючи звичний ритуал догляду і покращити якість шкірного покриву з перших днів лікування. Для жирної, проблемної та схильної до акне шкіри обличчя. Підходить навіть для шкіри з віковими змінами з вираженими недоліками і слідами постакне, розширеними порами. Випускається у вигляді напівпрозорого флакона. Об'єм – 30 мл.

Призначення
Скорочує виражені недосконалості та помітно звужує пори. Зменшує сліди постакне. Запобігає повторній появі слідів на шкірі.

Активні компоненти
Ультраконцентрована формула з комплексом трьох кислот та заспокійливим ніацинамідом для боротьби з видимими недосконалостями:
Саліцилова кислота розблоковує пори від накопиченого себуму;
Липо-гідрокси кислота інтенсивно вирівняє поверхню шкіри;
Глікоєва кислота стимулює регенерацію клітин шкіри.
Термальна вода La Roche-Posay зволожує, заспокоює шкіру, допомагає захистити шкіру від передчасного старіння завдяки вираженому антиоксидантному ефекту.
Ніацинамід заспокоює шкіру.

Результат
День за днем ​​сироватка відчутно оновлює шкіру, помітно покращуючи мікрорельєф і тон обличчя, а також запобігає повторній появі слідів постакне.
Після першої ночі використання шкіра відчувається м'якшою та зволоженою. Матуючий ефект. Зменшує появу недосконалостей до 45%*, чорних точок до 21%* та слідів постакне до 49%*.
*Клінічне дослідження, 51 особа, 4 тижні використання.
Засіб має протирецедивну дію. Крім того, 92% жінок у споживчому тесті підкреслюють антивікові властивості сироватки – зменшення мімічних зморшок (це пов'язано із вмістом у формулі гліколієвої кислоти).

Рекомендації до застосування
Наносити один раз на день уранці або ввечері. Розподілити кілька крапель сироватки по шкірі, уникаючи область навколо очей, після очищення шкіри. Нанести засіб догляду (зволожуючий крем/флюїд, антивіковий догляд та ін.), що відповідає стану вашої шкіри.
Продукт може зробити вашу шкіру більш чутливою до сонячного світла. Тому використовувати разом із сонцезахисним засобом із фактором захисту не менше SPF15.

Курс застосування
Використовувати протягом 12 місяців від початку використання.

Склад:
Aqua / Water, Alcohol Denat., Propanediol, Glycolic Acid, Niacinamide, Dimethyl Isosorbide, Pentylene Glycol, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylpiperazine Ethane, Sulfo0 Salicylic Acid, Biosaccharide Gum-1, Maltodextrin, Phytic Acid, Polyquaternium-10, Parfum/Fragrance, B253157/1.

Гіпоалергенно. Некомедогенний. Протестовано на шкірі, схильній до акне, у тому числі із віковими змінами. Клінічно доведена ефективність.

Сироватка ЕФАКЛАР з ефектом пілінгу для жирної проблемної шкіри La Roche-Posay Effaclar Ultra Concentrе Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.