Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ДУШУ "СОЛОДКИЙ МАРШМЕЛОУ + СПОКУСЛИВА ВАНІЛЬ" COTTAGE SWEET MARSHMALLOW&DELICIOUS VANILLA SET (SHOWER/MILK/250ML + EXFOLIATING/GEL/270ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Набір
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Відлущування
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Набір для душу
ОПИС

Набір для душу "Солодкий маршмелоу + Спокуслива ваніль" Cottage Sweet Marshmallow&Delicious Vanilla Set (shower/milk/250ml + exfoliating/gel/270ml)

До складу набору входить:

1. Зволожуюче молочко для душу "Солодкий маршмелоу" Cottage Sweet Marshmallow Moisturizing Shower Milk, 250 мл.

Подаруйте шкірі максимум ніжності та турботи з мінімумом інгредієнтів. Молочко для душу Cottage на 97% складається з натуральних компонентів, що дбайливо зволожують і пом'якшують шкіру, відновлюючи її пружність, м'якість, шовковистість і здорове сяйво. В той самий час формула засобу безпечна для навколишнього середовища та швидко розкладається. Захоплюючий і заспокійливий аромат, в якому м'якість ніжного та повітряного зефіру у поєднанні з солодкуватим ваніллю чудово занурює нас у диво дитинства, де насолода йде рука об руку з почуттям задоволення та комфорту. Це почуття подарує вам засіб Cottage. Формула з нейтральним рН не викликає подразнень чи алергічних реакцій, вона також схвалена дерматологами.

2. Ніжний відлущуючий гель-ексфоліант для душу "Ваніль" Cottage Delicious Vanilla Exfoliating Shower Gel, 270 мл.

Гель-ексфоліант Cottage створений для делікатного щоденного очищення шкіри тіла. Спеціальні мікрочасточки м'яко та ніжно відлущують огрубілі клітини шкіри, відновлюючи її пружність і шовковистість. Засіб також запускає природну мікроциркуляцію, завдяки чому шкіра тіла швидше оновлюється і стає підтягнутою й еластичною. Нейтральний рН не порушує баланс і не провокує відчуття сухості або стягнутості. Квіткова інтерпретація ванілі для симфонії чуттєвості та м'якості й екзотичних сонячних відчуттів. Пориньте у відчуття спокою і насолоди з Cottage. Приголомшливий аромат, делікатна дія і натуральна формула закохує в засоби цього бренда з першого використання.
 

Набір для душу "Солодкий маршмелоу + Спокуслива ваніль" Cottage Sweet Marshmallow&Delicious Vanilla Set (shower/milk/250ml + exfoliating/gel/270ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.