Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЖНИЙ ВІДЛУЩУЮЧИЙ ГЕЛЬ-ЕКСФОЛІАНТ ДЛЯ ДУШУ "ВАНІЛЬ" COTTAGE DELICIOUS VANILLA EXFOLIATING SHOWER GEL

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Гель-ексфоліант
Бренд: Cottage
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Регенерація
  • Відлущування
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Ніжний відлущуючий гель-ексфоліант для душу
ОПИС

Ніжний відлущуючий гель-ексфоліант для душу "Ваніль" Cottage Delicious Vanilla Exfoliating Shower Gel

Гель-ексфоліант Cottage створений для делікатного щоденного очищення шкіри тіла. Спеціальні мікрочасточки м'яко та ніжно відлущують огрубілі клітини шкіри, відновлюючи її пружність і шовковистість. Засіб також запускає природну мікроциркуляцію, завдяки чому шкіра тіла швидше оновлюється і стає підтягнутою й еластичною. Нейтральний рН не порушує баланс і не провокує відчуття сухості або стягнутості. Квіткова інтерпретація ванілі для симфонії чуттєвості та м'якості й екзотичних сонячних відчуттів. Пориньте у відчуття спокою і насолоди з Cottage. Приголомшливий аромат, делікатна дія і натуральна формула закохує в засоби цього бренда з першого використання.

Призначення
М'яко і ніжно відлущує омертвілі і огрубілі клітини шкіри, відновлюючи пружність і шовковистість. Запускає природну мікроциркуляцію, завдяки чому шкіра тіла швидше оновлюється і стає більш підтягнутою і еластичною. Нейтральний рН не порушує баланс і не провокує відчуття сухості або стягнутості.

Рекомендація до застосування
Наносити на вологу шкіру. Для оптимізації відлущування необхідно енергійно помасажувати ступні, коліна, лікті, руки. Потім змити. Можливо щоденне використання, або 2 рази в тиждень.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Cellulose, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Triethanolamine, Lauryl Betaine, Tea-Lauryl Sulfate, Sodium Benzoate, Styrene/Acrylates Copolymer, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Cetyl Palmitate, Benzophenone-4, Propylene Glycol, Beheneth-10, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Castor Oil, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Sorbitol, Formic Acid, CI 19140 (Yellow 5), Citric Acid, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin.
 

Ніжний відлущуючий гель-ексфоліант для душу "Ваніль" Cottage Delicious Vanilla Exfoliating Shower Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.