Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧЕ МОЛОЧКО ДЛЯ ДУШУ "СОЛОДКИЙ МАРШМЕЛОУ" COTTAGE SWEET MARSHMALLOW MOISTURIZING SHOWER MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Молочко
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Зволожуюче молочко для душу
ОПИС

Зволожуюче молочко для душу "Солодкий маршмелоу" Cottage Sweet Marshmallow Moisturizing Shower Milk

Подаруйте шкірі максимум ніжності та турботи з мінімумом інгредієнтів. Молочко для душу Cottage на 97% складається з натуральних компонентів, що дбайливо зволожують і пом'якшують шкіру, відновлюючи її пружність, м'якість, шовковистість і здорове сяйво. В той самий час формула засобу безпечна для навколишнього середовища та швидко розкладається. Захоплюючий і заспокійливий аромат, в якому м'якість ніжного та повітряного зефіру у поєднанні з солодкуватим ваніллю чудово занурює нас у диво дитинства, де насолода йде рука об руку з почуттям задоволення та комфорту. Це почуття подарує вам засіб Cottage. Формула з нейтральним рН не викликає подразнень чи алергічних реакцій, вона також схвалена дерматологами.

Призначення
Зволожує шкіру, насичує її поживними речовинами та ефективно нормалізує гідробаланс. Має гіпоалергенну формулу та нейтральний рівень pH, забезпечує шовковистість та пружність шкіри одночасно.

Рекомендація до застосування
Нанести невелику кількість на вологу губку / мочалку або змильте в долонях і масажними рухами нанесіть на шкіру, змийте водою.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Decyl Glucoside, Coco-Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Triethanolamine, Carbomer, Althaea Officinalis Root Extract, Potassium Sorbate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Linalool.

Зволожуюче молочко для душу "Солодкий маршмелоу" Cottage Sweet Marshmallow Moisturizing Shower Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.