Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ФЛЮЇД ДЛЯ ШКІРИ З ПІГМЕНТАЦІЄЮ BABE DEPIGMENT+ CONTROL FLUID

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: від 18
Класифікація: Дерматокосметика
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожуючий флюїд для шкіри з пігментацією BABE Depigment+ Control Fluid фото
ОПИС

Зволожуючий флюїд для шкіри з пігментацією BABE Depigment+ Control Fluid

Depigment+ Control Fluid – це легкий зволожуючий флюїд для щоденного використання, який вирівнює тон, освітлює пігментні плями та оновлює шкіру, покращує тонус, робить її більш пружною і сяючою. Попереджає появу нової пігментації шляхом блокування терозинази як основного фактора утворення меланоцитів. Засіб ефективний у схемі корекції постакне та постзапальної пігментації. Забезпечує зволоження та доглядає за мікробіомом. Флюїд має легку приємну текстуру, що швидко поглинається. Підходить для всіх типів шкіри. Випускається в тубі об’ємом 40 мл.

Призначення
Флюїд спеціально призначений для запобігання та зменшення пігментації, покращення сяйва шкіри та усунення плям, видимих чи невидимих.

Активні компоненти
Азелогліцин 3% – перешкоджає синтезу меланіну через пригнічення тирозинази, забезпечуючи однорідність тону шкіри. Знижує гіперактивність меланоцитів. Зволожує та пом'якшує шкіру.
Гексилрезорцин 1% – похідна резорцину. Освітлює, діє безпосередньо на гіперактивний меланоцит, забезпечуючи рівномірність тону, має антиоксиданту функцію.
Стабільний вітамін С 0,50% – стабільна форма з освітлюючою, антиоксидантною і зміцнюючою дією на шкіру.
Ніацинамід 2% – стимулює вироблення керамідів, що покращує бар’єрну функцію шкіри. Нормалізує вироблення шкірного сала, має протизапальну дію, покращує тонус шкіри. Сприяє вирівнюванню тону шкіри завдяки своїй здатності зменшувати синтез меланіну та запобігати його накопиченню в кератиноцитах. Запобігає утворенню нових плям. 
Ліпосомальна молочна кислота 3% – ця альфа-гідроксикислота (AHA) є однією з найефективніших за своєю дією. Має антивікові властивості, оновлює і покращує тонус шкіри та зволожує на рівні епідермісу.
Гіалуронова кислота 0,10% – притягує та утримує воду, щоб зберегти шкіру зволоженою.
Пре-постбіотик 0,50% – пробіотичний лізат, живить мікробіоту шкіри. Сприяє балансу та відновленню мікробіома, швидко зволожує шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд, зміцнює бар'єрну функцію та заспокоює.

Результат*:

  • 96% – освітлює гіперпігментовані плями.
  • 96% – запобігає появі нових плям.
  • 91% – досягнення більш рівного тону.

*Згідно з даними клінічного дослідження за участю 21 добровольця з гіперпігментованими плямами на обличчі та нерівним тоном шкіри, фототипами від I до IV, із сухою, нормальною, змішаною та жирною шкірою (чутливість 50%), які використовували продукт один раз на день протягом 56 днів, з проміжним контролем через 28 днів.

Рекомендація до застосування
Використовуйте щодня вранці та ввечері на чисту суху шкіру. Кінчиками пальців рівномірно нанесіть продукт на п'ять ділянок (вилиці, лоб, ніс і підборіддя) і обережно розподіліть до повного вбирання.
Для повноцінного догляду поєднуйте з Лосьйоном-тоніком для рівного тону та сяяння шкіри та Інтенсивною нічною сироваткою проти пігментації.

Склад:
Aqua, Propanediol, Isononyl Isononanoate, Niacinamide, Butylene Glycol, Dimethicone, Panthenol, Isostearyl Alcohol, Butylene Glycol Cocoate, Hexylresorcinol, Potassium Azeloyl Diglycinate, Lactic Acid, Lactobacillus Ferment, Carnosine, Sodium Hyaluronate, Ascorbic Acid, Colloidal Gold, Glutathione, Ceramide Np, Maltodextrin, Tocopherol, Tapioca Starch, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Carbomer, Mannitol, Polysorbate 20, Phosphatidylcholine, Parfum, Phytic Acid, Sodium Metabisulfite, Glycerin, Ethylcellulose, Sorbitol, Decyl Glucoside, Pantolactone, Cetyl Alcohol, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Зволожуючий флюїд для шкіри з пігментацією BABE Depigment+ Control Fluid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.