Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ІНТЕНСИВНА НІЧНА СИРОВАТКА ПРОТИ ПІГМЕНТАЦІЇ BABE DEPIGMENT+ INTENSIVE SERUM

Час застосування: Ніч
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: від 18
Класифікація: Дерматокосметика
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Інтенсивна нічна сироватка проти пігментації BABE Depigment+ Intensive Serum фото
ОПИС

Інтенсивна нічна сироватка проти пігментації BABE Depigment+ Intensive Serum

Інтенсивна нічна сироватка Depigment+ Intensiv Serum проти пігментації ефективно усуває пігментацію, освітлює шкіру та зменшує мелазми, гіперпігментацію та плями. Прискорює відновлення бар'єрної функції, покращує тон шкіри, прибирає сліди постакне. Засіб діє у найглибших шарах шкіри, запобігаючи утворенню нових пігментацій. Сприяє балансу та відновленню мікробіома шкіри завдяки пре- і постбіотику. Підходить навіть для чутливої шкіри. Випускається у флаконі з дозатором об'ємом 30 мл.

Призначення
Антипігментна сироватка підходить для всіх типів шкіри, особливо ефективна для запобігання та зменшення пігментації, освітлення шкірного покриву та усунення плям, незалежно від того, видимі вони чи ні.

Активні компоненти
Транексамова кислота та ліпосомальний ніацинамід 5% – потужний депігментуючий активний інгредієнт для всіх типів шкіри. Усуває пігментацію, освітлює шкіру та зменшує мелазми, гіперпігментацію та плями, прискорює відновлення бар'єрної функції.
Арбутин 1% – працює як інгібітор тирозинази, надаючи освітлюючий ефект. Допомагає запобігти майбутнім плямам і зробити менш вираженими вже наявні.
Карнозин 0,20% – ця амінокислота захищає від шкідливого впливу інфрачервоного випромінювання та синього світла, які провокують руйнування колагену, що викликає фотостаріння шкіри та гіперпігментацію.
Ретиналь 0,05% – дуже потужний і ефективний відновлюючий ефект, покращує еластичність, захищає від пошкоджень, викликаних вільними радикалами, зменшує зморшки й тонкі лінії, прибирає почервоніння, зменшує гіперпігментацію.
Гідроксипінаколону ретиноат 0,03% – отримано з ретиноєвої кислоти. Вважається "подібним до ретинолу" – ефективний, як ретинол, але більш делікатний до шкіри. Відновлююча та омолоджуюча дії.
Гіалуронова кислота 0,10% – притягує та утримує воду, щоб зберегти шкіру зволоженою.
Пре-постбіотик 0,50% – пробіотичний лізат, живить мікробіоту шкіри. Сприяє балансу та відновленню мікробіома, швидко зволожує шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд, зміцнює бар'єрну функцію та заспокоює. 

Результат*:

  • 86% – ефект депігментації.
  • 86% – зменшує інтенсивність пігментних плям.
  • 81% – зменшує розмір пігментних плям.

*Згідно з даними клінічного дослідження за участю 21 добровольця з гіперпігментованими плямами на обличчі та нерівним тоном шкіри, фототипами від I до IV, із сухою, нормальною, змішаною та жирною шкірою (чутливість 50%), які використовували продукт один раз на день протягом 56 днів, з проміжним контролем через 28 днів.

Рекомендація до застосування
Для досягнення оптимальних результатів використовуйте сироватку щодня увечері після Лосьйон-тонік для рівного тону та сяяння шкіри і перед Зволожуючим флюїдом для шкіри з пігментацією.
Нанесіть невелику кількість засобу на долоні та помасажуйте обличчя до повного вбирання.

Склад:
Aqua, Propanediol, Coco-Caprylate/Caprate, Dimethicone, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Glycerin, Arbutin, Tranexamic Acid, Niacinamide, Carnosine, Sodium Hyaluronate, Retinal, Hydroxypinacolone Retinoate, Lactobacillus Ferment, Maltodextrin, Tocopherol, Diisopropyl Adipate, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Mannitol, Phosphatidylcholine, Phytic Acid, Cetyl Alcohol, Decyl Glucoside, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Інтенсивна нічна сироватка проти пігментації BABE Depigment+ Intensive Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.