Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛОСЬЙОН-ТОНІК ДЛЯ РІВНОГО ТОНУ І СЯЯННЯ ШКІРИ З АНТИОКСИДАНТНОЮ ДІЄЮ BABE DEPIGMENT+ LOTION GLOW

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: від 18
Класифікація: Дерматокосметика
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Антиоксидантна дія
  • Тонізація
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Лосьйон-тонік для рівного тону і сяяння шкіри з антиоксидантною дією BABE Depigment+ Lotion Glow фото
ОПИС

Лосьйон-тонік для рівного тону і сяяння шкіри з антиоксидантною дією BABE Depigment+ Lotion Glow

Babe Depigment+ Lotion Glow – щоденний лосьйон для обличчя миттєвої дії, який освітлює, тонізує та вирівнює тон шкіри, запобігає появі пігментних плям. Засіб містить вітамін С для сяяння, глюконолактон для зволоження, ніацинамід для вирівнювання тону шкіри та міцності бар'єра, гіалуронову кислоту для зволоження та пре-постбіотики для догляду за мікробіомом шкіри. Випускається у флаконі об'ємом 150 мл.

Призначення
Тонік забезпечує миттєве сяяння, освітлення і вирівнювання тону шкіри, має зволожуючу і захисну функції, а також піклується про мікробіом шкіри.

Активні компоненти
Стабільний вітамін C 2% – стабільна форма з освітлюючою, антиоксидантною і зміцнюючою діями на шкіру.
Глюконолактон 5% – ексфоліант, останнє покоління AHA. Завдяки великому розміру молекули повільніше проникає в шкіру, тому м’яко діє і чудово підходить для чутливої шкіри.
Ніацинамід 3% – стимулює вироблення керамідів, що покращує бар’єрну функцію шкіри. Нормалізує вироблення шкірного сала, має протизапальну дію, покращує тонус шкіри. Сприяє вирівнюванню тону шкіри завдяки своїй здатності зменшувати синтез меланіну та запобігати його накопиченню в кератиноцитах. Запобігає утворенню нових плям. 
D-пантенол 2% – отримано з вітаміну B5, який має зволожуючі, пом'якшуючі та протизапальні властивості. Забезпечує зволоження та сприяє прискоренню процесу регенерації шкіри.
Гіалуронова кислота 0,10% – притягує та утримує воду, щоб зберегти шкіру зволоженою.
Пре-постбіотик 0,10% – пробіотичний лізат, живить мікробіоту шкіри. Сприяє балансу та відновленню мікробіома, швидко зволожує шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд, зміцнює бар'єрну функцію та заспокоює. 

Результат*:

  • 95% – миттєвий ефект сяйва.
  • 95% – покращує тонус і текстуру шкіри.
  • 91% – дарує ефект сяючої здорової шкіри.

*Згідно з даними клінічного дослідження за участю 21 добровольця з гіперпігментованими плямами на обличчі та нерівним тоном шкіри, фототипами від I до IV, із сухою, нормальною, змішаною та жирною шкірою (чутливість 50%), які використовували продукт один раз на день протягом 56 днів, з проміжним контролем через 28 днів.

Рекомендація до застосування
Використовуйте вранці та ввечері на чисту суху шкіру. Нанесіть лосьйон на долоні, потім розподіліть по обличчю, злегка натиснувши на шкіру, щоб вона ввібрала засіб.
Продовжте процедуру за допомогою Зволожуючого флюїду для шкіри з пігментацією.

Склад:
Aqua, Gluconolactone, Niacinamide, Propanediol, Ascorbyl Glucoside, Panthenol, Propylene Glycol, Bis-Peg-12 Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Lactobacillus Ferment, Phytic Acid, Glycerin, Hydroxyacetophenone, Isopentyldiol, Polysorbate 20,1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Metabisulfite, Pantolactone, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Лосьйон-тонік для рівного тону і сяяння шкіри з антиоксидантною дією BABE Depigment+ Lotion Glow
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.