Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ФАРБОВАНОГО ВОЛОССЯ COLOR PROTECT MARIE FRESH COSMETICS GIFT SET COLORED HAIR CARE (H/SHM/250ML + H/COND/250ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Мелірування
  • Пофарбовані
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Захист кольору
  • Для блиску
  • Очищення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Набір для фарбованого волосся Color Protect Marie Fresh Cosmetics Gift Set Colored Hair Care (h/shm/250ml + h/cond/250ml) фото
ОПИС

Набір для фарбованого волосся Color Protect Marie Fresh Cosmetics Gift Set Colored Hair Care (h/shm/250ml + h/cond/250ml)

Стійке фарбування провокує ламкість і сухість вашого волосся, тому після фарбування потрібен спеціальний догляд. Marie Fresh Cosmetics розробив нову лінійку, яка ідеально підійде для фарбованого та знебарвленого волосся на кожен день. Шампунь та кондиціонер розроблені на основі інноваційної технології FiberHance™ BM, яка пролонгує яскравий колір волосся, інтенсивно відновлює та зміцнює внутрішню структуру кератину волосся на молекулярному рівні. Як результат, волосся втричі щільніше, захищене від пошкоджень і вимивання кольору.

1. Шампунь для фарбованого волосся Marie Fresh Cosmetics Color Protect Shampoo, 250 мл.
Шампунь ретельно очищає шкіру голови від забруднень завдяки натуральним миючим речовинам, при цьому не вимиває фарбу з волосся. Розроблений на основі інноваційної технології FiberHance™ BM, яка пролонгує яскравий колір волосся. Доведено, що волосся втричі щільніше, захищене від пошкоджень, вимивання та освітлення кольору.

2. Кондиціонер для фарбованого волосся Marie Fresh Cosmetics Color Protect Conditioner, 250 мл.
Кондиціонер розроблений на основі інноваційної технології FiberHance BM пролонгує яскравий колір волосся, інтенсивно відновлює і зміцнює внутрішню структуру кератину волосся на молекулярному рівні. Як результат, волосся втричі щільніше, захищене від пошкоджень і вимивання кольору.

Набір для фарбованого волосся Color Protect Marie Fresh Cosmetics Gift Set Colored Hair Care (h/shm/250ml + h/cond/250ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.