Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ ФАРБОВАНОГО ВОЛОССЯ MARIE FRESH COSMETICS COLOR PROTECT CONDITIONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Кондиціонер
Тип волосся:
  • Мелірування
  • Пофарбовані
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Захист кольору
  • Для блиску
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Кондиціонер для фарбованого волосся Marie Fresh Cosmetics Color Protect Conditioner фото
ОПИС

Кондиціонер для фарбованого волосся Marie Fresh Cosmetics Color Protect Conditioner

Кондиціонер розроблений на основі інноваційної технології FiberHance™ BM, що пролонгує яскравий колір волосся, інтенсивно відновлює та зміцнює внутрішню структуру кератину на молекулярному рівні. Як результат, волосся втричі щільніше, захищене від пошкоджень і вимивання кольору. 28 амінокислот у складі гідролізованого кератину обгортають волосся плівкою і відновлюють порожнечі, повертають природний блиск та еластичність. Засіб дає додатковий захист від фізичних ушкоджень – механічного тертя, надмірного випаровування води, негативного впливу хлорованої води, важких металів, перепаду температур тощо.

Призначення
- Забезпечує захист від надмірного вимивання фарби з волосся;
- Пролонгує яскравий колір волосся, запобігає небажаним змінам відтінку волосся після фарбування;
- Зволожує сухі та жорсткі кінці волосся;
- Інтенсивно живить та відновлює цілісність волосся після фарбування;
- Робить волосся гладким і шовковистим;
- Запобігає перерізу кінців та електризації;
- Захищає від механічного тертя, надмірного випаровування води, негативної дії хлорованої води, важких металів, перепаду температур.

Активні компоненти
Інноваційна технологія FiberHance™ BM – водний актив, молекули якого внаслідок свого малого розміру здатні проникати всередину кортексу та працювати на глибинних рівнях. Вони відновлюють пошкоджені ділянки волосся та зміцнюють внутрішню структуру кератину волосся – за рахунок створення нових хімічних (іонних та водних) зв'язків. Клінічно доведено, що волосся відновлюється і стає більш щільним до 3-х разів, тим самим забезпечується пролонгування яскравого кольору волосся.
28 амінокислот у складі гідролізованого кератину - обгортають плівкою волосся і відновлюють порожнечі, повертають природний блиск і еластичність.

Спосіб застосування
На вологе волосся нанести кондиціонер і рівномірно розподілити по всій довжині, відступаючи від коренів 5-7 см. Залишити на 3-5 хвилин і ретельно змити водою.
Можна застосовувати як маску для волосся: залишити кондиціонер на 20-30 хвилин і ретельно змити водою.

Склад:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Dicaprylyl Carbonate, Cetyltrimethylammonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Behentrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Hydroxypropyl Gluconamide, Hydroxypropyl Ammonium Gluconate, Parfum.

Кондиціонер для фарбованого волосся Marie Fresh Cosmetics Color Protect Conditioner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.