Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ДЛЯ ФАРБОВАНОГО ВОЛОССЯ MARIE FRESH COSMETICS COLOR PROTECT SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Мелірування
  • Пофарбовані
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Захист кольору
  • Для блиску
  • Очищення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Шампунь для фарбованого волосся Marie Fresh Cosmetics Color Protect Shampoo фото
ОПИС

Шампунь для фарбованого волосся Marie Fresh Cosmetics Color Protect Shampoo

Шампунь ретельно очищає шкіру голови від забруднень завдяки натуральним миючим речовинам, при цьому не вимиває фарбу з волосся. Він розроблений на основі інноваційної технології FiberHance BM, яка пролонгує яскравий колір волосся. Доведено, що волосся втричі щільніше, захищене від пошкоджень, вимивання та освітлення кольору. Гідролізований кератин огортає волосся плівкою та відновлює пошкоджені ділянки зсередини, повертає природний блиск та еластичність. Підходить для фарбованого та знебарвленого волосся.

Призначення
- Ретельно очищає шкіру голови та волосся від накопичених жирових забруднень, залишків стайлінгових засобів, важких металів;
- Захищає фарбоване волосся від знебарвлення;
- Пролонгує яскравий колір волосся;
- Запобігає небажаним змінам відтінку волосся після фарбування;
- Зволожує;
- Робить волосся гладким і слухняним.

Активні компоненти
Інноваційна технологія FiberHance™ BM – водний актив, молекули якого внаслідок свого малого розміру здатні проникати всередину кортексу та працювати на глибинних рівнях. Вони відновлюють пошкоджені ділянки волосся та зміцнюють внутрішню структуру кератину волосся – за рахунок створення нових хімічних (іонних та водних) зв'язків. Клінічно доведено, що волосся відновлюється і стає більш щільним до 3-х разів, тим самим забезпечується пролонгування яскравого кольору волосся.
М'які миючі речовини - будуть неагресивними, проте ефективно очищатимуть шкіру голови від забруднень без додаткового стресу для волосся.
Гідролізований кератин - огортає волосся плівкою і відновлює пошкоджені ділянки зсередини, повертає природний блиск і еластичність.

Спосіб застосування
Невелику кількість шампуню нанести на вологе коріння волосся. Спінити за допомогою пальців та масажними рухами розподілити піну по всій голові. Змити велику кількість води. При потребі повторити процедуру. Підходить для щоденного використання.

Склад:
Aqua, Sodium Coco Sulfate, Capryloyl / Caproyl Methyl Glucamide, Coco Betaine, PEG-150 Polyglyceryl-2 Tristearate, Laureth-3, Dipropylene Glycol, Hydrolyzed Keratin, Sodium Cocoyl Glutamate, Sunfloweroyl Methylglucamide, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Hydroxypropyl Gluconamide, Hydroxypropyl Ammonium Gluconate, Parfum.

Шампунь для фарбованого волосся Marie Fresh Cosmetics Color Protect Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.