Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ГЕЛЬ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ IVATHERM AQUAFIL HYDRA COMPLEX GEL-CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: Ivatherm
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Крем-гель для контуру очей Ivatherm Aquafil Hydra Complex Gel-Cream фото
ОПИС

Крем-гель для контуру очей Ivatherm Aquafil Hydra Complex Gel-Cream

Крем-гель для контуру очей має інтенсивний і глибокий зволожуючий ефект від внутрішньої частини шкіри до зовнішньої. Завдяки потужній комбінації активних інгредієнтів з потрійним ефектом забезпечує: зволоження, усунення темних кіл та набряклості. Має легку текстуру та є відмінною основою для макіяжу. При щоденному використанні область навколо очей виглядатиме яскравішою, зі зменшенням появи мішків під очима, темних кіл, зморшок. Об'єм 15 мл.

Призначення
Крем-гель створений для того, щоб шкіра навколо очей виглядала і відчувала себе молодшою, ставала пружною та еластичною.

Активні компоненти
Aquaphyline® – отриманий з дикої фіалки триколірної (Viola Tricolor), має потужний гідратаційний ефект завдяки двом механізмам: синтезу аквапоринів (збільшення числа міжклітинних каналів, через які циркулює вода) та збільшення кількості гіалуронової кислоти.
Гіалуронова кислота – відомий інгредієнт з інтенсивним і швидким зволоженням, приваблює й утримує велику кількість води, що в 1000 разів перевищує її власний об'єм.
Matrixyl®3000 являє собою комбінацію матрицінів (пептидів), включаючи пальмітоїл, олігопептид і тетрапептид пальмітоїл-7, який стимулює регенерацію дерматичного матриксу та синтез гіалуронової кислоти. Цей інгредієнт відновлює виробництво колагенових та еластинових волокон, збільшує товщину та пружність шкіри, надає сильну зволожуючу дію.
Aldavine 5x™ являє собою полісахаридний комплекс з бурих та червоних водоростей. Бурі водорості містять понад 60 мінералів та відомих біологічних елементів, понад 12 вітамінів (каротин, токоферол та фолієва кислота), цінні вуглеводи, а також повний спектр амінокислот. Aldavine 5x™ клінічно довів свою ефективність у зниженні інтенсивності темних кіл та об'єму мішків, зменшуючи деградацію волокон колагену та еластину, зменшуючи запалення, запобігаючи розширенню капілярів та покращуючи мікроциркуляцію в області очей.
Гліцерин обмежує трансепідермальну втрату води, інтенсивно зволожує.
Термальна вода Herculane послаблює подразнення та пом'якшує шкіру завдяки своїм заспокійливим та антиподразнюючим властивостям, підходить для чутливої та реактивної шкіри.

Рекомендації до застосування
Акуратно очистіть область навколо очей Пінкою для чутливої шкіри обличчя та очей, щоб шкіра була готова ввібрати крем. Наносьте його вранці та ввечері, намагаючись не тягнути та не розтягувати ніжну шкіру в області очей. Засіб можна наносити навколо губ за наявності зморшок.
Залежно від конкретного стану шкіри дерматологи також можуть порекомендувати використовувати Зволожуючу сироватку для обличчя і Крем проти зморшок.

Склад:
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butylene Glycol, Sorbitol, Sodium Acrylates Copolymer, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Viola Tricolor Extract, Lecithin, Chlorphenesin, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Asparagopsis Armata Extract, Sodium Hydroxide, Phytic Acid, Carbomer, Phenoxyethanol, Ascophyllum Nodosum Extract, Polysorbate 20, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Potassium Sorbate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7 [IVT-F.02]

Без ароматизаторів. Гіпоалергенно. Протестовано під контролем дерматологів.

Крем-гель для контуру очей Ivatherm Aquafil Hydra Complex Gel-Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.