Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВИЙ КРЕМ ПРОТИ ЗМОРШОК І ТЕМНИХ КІЛ НАВКОЛО ОЧЕЙ IVATHERM ANTI-WRINKLE & ANTI DARK CIRCLE EYE CONTOUR

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Крем
Виробник: Ivatherm
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Антивіковий крем проти зморшок і темних кіл навколо очей Ivatherm Anti-Wrinkle & Anti Dark Circle Eye Contour фото
ОПИС

Антивіковий крем проти зморшок і темних кіл навколо очей Ivatherm Anti-Wrinkle & Anti Dark Circle Eye Contour

Крем Anti-Wrinkle & Anti Dark Circle Eye Contour рекомендується дерматологами для чутливої шкіри навколо очей, що виявляє ознаки втоми та старіння, особливо лінії та зморшки. При постійному використанні шкіра стає більш яскравою, гладенькою та еластичною, без подразнення. З більш яскравою областю навколо очей ви також виглядатимете менш втомленими. Випускається у баночці об'ємом 15 мл.

Призначення
Створений для підтримки природних процесів відновлення шкіри, крем допомагає зменшити глибину існуючих зморшок завдяки ефекту ботоксу, пригнічуючи скорочення м'язів, а також впливаючи на темні кола.

Активні компоненти
Термальна вода Herculane – це серце кожного продукту Ivatherm. Науково доведено, що термальна вода Herculane заспокоює чутливу шкіру завдяки багатому поєднанню мінералів та олігоелементів.
Вініферол® (Viniferol®) – комплекс, отриманий з Вініферину та Ресвератролу зі стебел винограду Бордо. У ході випробувань було доведено, що він допомагає реструктурувати та регенерувати шкіру, активуючи клітинні рецептори, які відіграють важливу роль у підтримці молодості шкіри. Також він пригнічує м'язові скорочення шкіри, виявляючи короткострокову дію, подібну до ботоксу. Це допомагає з існуючими зморшками, а також запобігає появі нових.
Альдавін 5X™ (Aldavine 5X™) – полісахаридний комплекс, отриманий з коричневих та червоних водоростей. Бурі водорості містять понад 60 мінералів та біологічних елементів, понад 12 вітамінів (включаючи каротин, токоферол та фолієву кислоту), а також повний спектр амінокислот. Дерматологи цінують його за доведені результати, особливо у зменшенні розацеа. Клінічно доведено, що Aldavine 5X™ ефективний для зменшення інтенсивності темних кіл та мішків під очима. Зменшує руйнування волокон колагену та еластину, а також ознаки запалення. Запобігаючи розширенню капілярів, він допомагає покращити мікроциркуляцію навколо очей.
Олія ши, яка століттями використовувалося для зволоження шкіри, допомагає шкірі засвоювати всі незамінні жирні кислоти, вітаміни та антиоксиданти, що містяться в продукті. Вони роблять шкіру більш еластичною, м'якою та гладкою.
Альфа-бісаболол – натуральний екстракт з лісів Амазонки, що використовується вченими через його заспокійливу дію при зменшенні запалень.

Рекомендації до застосування
Наносити навколо очей вранці та ввечері, м'яко масажуючи.

Склад:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Nylon-12, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cyclopentasiloxane, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Cyclohexasiloxane, Peg-75 Stearate, Phenoxyethanol, Sorbitol, Isohexadecane, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Propylene Glycol, Ceteth-20, Steareth-20, Tromethamine, Chlorphenesin, Carbomer, Polysorbate 80, Methylparaben, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Propylparaben, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Bisabolol, Disodium Edta, Sorbitan Oleate, Ethylparaben, Ascophyllum Nodosum Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Inulin, Silica, Vitis Vinifera (Grape) Vine Extract, Asparagopsis Armata Extract, Potassium Sorbate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7 [15068.01]

Гіпоалергенно. Протестовано під контролем дерматологів.

Антивіковий крем проти зморшок і темних кіл навколо очей Ivatherm Anti-Wrinkle & Anti Dark Circle Eye Contour
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.