Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩАЮЧА ПІНКА ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ ТА ОЧЕЙ IVATHERM AQUAFIL HYDRA CLEANSING FOAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Пінка
Виробник: Ivatherm
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Очищаюча пінка для чутливої шкіри обличчя та очей Ivatherm Aquafil Hydra Cleansing Foam фото
ОПИС

Очищаюча пінка для чутливої шкіри обличчя та очей Ivatherm Aquafil Hydra Cleansing Foam

Очищаюча пінка Ivatherm Aquafil Hydra ніжно очищає шкіру обличчя та очей, видаляє залишки макіяжу, забруднення із зовнішнього середовища. Вона також зволожує, заспокоює та освіжає навіть найчутливішу шкіру. Шкіра стане більш гладкою, бархатистою та сяючою. Випускається у флаконі з помпою об'ємом 160 мл.

Призначення
Лосьйон перетворюється на легку піну, яка м'яко очищає та видаляє макіяж та забруднення з обличчя, очей та губ. Захищає мікробіом та зволожує шкіру. Має заспокійливу та протинабрякову дію.

Властивості:

  • Очищає шкіру обличчя та очей.
  • Видаляє залишки макіяжу, забруднення із зовнішнього середовища.
  • Зволожує, заспокоює та освіжає.

Активні компоненти
Leucidal SF Max – потужний інгредієнт на основі пробіотиків, створений в результаті ферментації Lactobacilus, врівноважує мікробіом, захищає шкіру, має зволожуючий та освіжаючий ефект.
Гліцерин рослинного походження є ефективним зволожувачем, притягує та утримує воду в епідермісі, роблячи шкіру гладкою та насиченою вологою.
Термальна вода Herculane має доведені протизапальні властивості та показана для чутливої та реактивної шкіри. Заспокоює шкіру, має протинабрякову та протизапальну дію.
Гідролат неролі (квіткова вода з квітів гіркого апельсину) – натуральний тонік для обличчя, що зволожує та дає відчуття свіжості, покращує колір обличчя та нормалізує секрецію.
Пудра алое вера – рослинна пудра, що має антиоксидантні, протизапальні та матуючі властивості, тонізує, зволожує, заживляє.

Рекомендації до застосування
Наносьте пінку двічі на день вранці та ввечері на вологе обличчя. Злегка помасажуйте кінчиками пальців, а потім змийте. Продовжте процедуру розпорошенням Термальної води Herculane.

Склад:
Aqua (Water), Decyl Glucoside, Glycerin, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Lactobacillus Ferment, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Juice Powder [ALG-108_MNE04]

Гіпоалергенна формула без мила, парабенів та ароматизаторів.

Очищаюча пінка для чутливої шкіри обличчя та очей Ivatherm Aquafil Hydra Cleansing Foam
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.