Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ВАННИ І ДУШУ "ПОЛУНИЦЯ І М'ЯТА + ЦУКОР І ХРУСТКЕ ЯБЛУКО" COTTAGE BANANA SHAKE SET (B/MILK/250ML + EXFOLIATING/GEL/270ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Набір
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для ванни
  • Для душа
  • Відлущування
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Набір для ванни і душу
ОПИС

Набір для ванни і душу "Полуниця і м'ята + Цукор і хрустке яблуко" Cottage Banana Shake Set (b/milk/250ml + exfoliating/gel/270ml)

До складу набору входить:

1. Зволожуюче молочко для душу "Полуниця і м'ята" Cottage Strawberry & Mint Moisturizing Shower Milk, 250 мл.
Подаруйте шкірі максимум ніжності та турботи з мінімумом інгредієнтів. Молочко для душу Cottage на 97% складається з натуральних компонентів, що дбайливо зволожують і пом'якшують шкіру, відновлюючи її пружність, м'якість, шовковистість і здорове сяйво. Strawberry & Mint - аромат стиглої щойно зібраної полуниці в поєднанні зі свіжим листям м'яти та нотками цитрусових, що пробуджує яскраві фантазії про прекрасний літній охолоджений полунично-м'ятний коктейль. Зволожуюче молочко для душу «Полуниця та м'ята» - це аромат, який наповнює вашу ванну кімнату і протягом дня залишається на шкірі, покращуючи настрій та заряджаючи енергією. Ніжні аромати піднімуть настрій і додадуть сил і енергії кожному, дозволяючи цілий рік відчувати улюблені ягідні та фруктові аромати літа.

2. Гель-ексфоліант для душу "Цукор і хрустке яблуко" Cottage Exfoliating Shower Gel Sugar and Crunchy Apple, 270 мл.
Відчуйте бадьорливий смак хрусткого зеленого яблука, посипаного ароматним тростинним цукром! Cottage Exfoliating Shower Gel Sugar and Crunchy Apple, наче апетитний десерт, який хочеться пробувати знову і знову, насолоджуючись його солодким ароматом. Гель-ексфоліант французького бренда робить процес приймання ванни та душу приємним, комфортним і незабутнім. Його формула на 97% складається з компонентів рослинного походження, які делікатно доглядають за шкірою, ефективно очищають, зволожують та підтримують оптимальний рівень pH. А натуральні деревні мікрогранули в складі ніжно видаляють ороговілий шар клітин, дарують тілу свіжість, гладенькість та оксамитовість. Фруктові пахощі гелю неодмінно піднесуть вам настрій і дадуть змогу тимчасово відволіктися від сірої буденної суєти!

Набір для ванни і душу "Полуниця і м'ята + Цукор і хрустке яблуко" Cottage Banana Shake Set (b/milk/250ml + exfoliating/gel/270ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.