Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ-ЕКСФОЛІАНТ ДЛЯ ДУШУ "ЦУКОР І ХРУСТКЕ ЯБЛУКО" COTTAGE EXFOLIATING SHOWER GEL SUGAR AND CRUNCHY APPLE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Гель-ексфоліант
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Регенерація
  • Відлущування
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель-ексфоліант для душу
ОПИС

Гель-ексфоліант для душу "Цукор і хрустке яблуко" Cottage Exfoliating Shower Gel Sugar and Crunchy Apple

Відчуйте бадьорливий смак хрусткого зеленого яблука, посипаного ароматним тростинним цукром! Cottage Exfoliating Shower Gel Sugar and Crunchy Apple, наче апетитний десерт, який хочеться пробувати знову і знову, насолоджуючись його солодким ароматом. Гель-ексфоліант французького бренда робить процес приймання ванни та душу приємним, комфортним і незабутнім. Його формула на 97% складається з компонентів рослинного походження, які делікатно доглядають за шкірою, ефективно очищають, зволожують та підтримують оптимальний рівень pH. А натуральні деревні мікрогранули в складі ніжно видаляють ороговілий шар клітин, дарують тілу свіжість, гладенькість та оксамитовість. Фруктові пахощі гелю неодмінно піднесуть вам настрій і дадуть змогу тимчасово відволіктися від сірої буденної суєти!

Призначення
Ефективно очищає, зволожує та підтримує оптимальний рівень pH. Натуральні деревні мікрогранули в складі ніжно видаляють ороговілий шар клітин, дарують тілу свіжість, гладенькість та оксамитовість.

Спосіб застосування
Наносити на вологу шкіру. Для оптимізації відлущення необхідно енергійно помасажувати ступні, коліна, лікті, руки. Потім змити.
Можливе щоденне використання або 2 рази на тиждень.

Склад:
Aqua (Water), Coco-betaine, Decyl Glucoside, Cellulose, Sodium Hydroxide, Sucrose, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Glycerin, Citric Acid, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citronellol, Ci 19140 (Yellow 5), Ci 42090 (Blue 1).

Гель-ексфоліант для душу "Цукор і хрустке яблуко" Cottage Exfoliating Shower Gel Sugar and Crunchy Apple
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.