Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР "НАЙКРАЩІЙ МАМІ" ДЛЯ ЗРІЛОЇ ЖИРНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ MARIE FRESH COSMETICS BEST MOTHER GIFT SET (FOAM/160ML + TONIC/150ML + CR/2X30ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: 30+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Тонізація
  • Зміна овалу обличчя
  • Матування
  • Регулювання жирності
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Подарунковий набір
ОПИС

Подарунковий набір "Найкращій мамі" для зрілої жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Best Mother Gift Set (foam/160ml + tonic/150ml + cr/2x30ml)

Подарунковий набір "Найкращій мамі" містить 4 засоби для зрілої комбінованої та жирної шкіри, які покривають основні етапи догляду: очищення, тонізація, зволоження денне та нічне з ефектом омолодження. Він стане ідеальним подарунком для мами та допоможе висловити свої почуття найдорожчій у світі людині! До набору входить універсальна листівка з привітанням. За бажанням, ви можете замінити її на персоналізовану листівку зі своїм текстом, додавши його в спеціальне поле при оформленні замовлення.

До складу набору входить:

1. Пінка для вмивання для жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Cleansing Foam, 160 мл.
Завдяки комплексу ПАР природного походження, пінка ефективно очищає і зволожує шкіру обличчя, зберігаючи її мікробіом. Комплекс ферментованих мінералів — підвищує енергетичний потенціал клітин, відновлює баланс та повертає природний тонус шкіри, вирівнює її тон. Регулює виділення себуму, матує, запобігає появі висипань. Пінка для вмивання - це другий і обов'язковий етап по догляду за шкірою, після гідрофільної олії-гелю.

2. Тонік з ферментованими мінералами для жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Face Toner, 150 мл.
Тонізація - це неодмінна частина ритуалу для догляду за шкірою, яка завершує етап очищення обличчя. Тонік із ферментованими мінералами для жирної та комбінованої шкіри від Marie Fresh Cosmetics розроблений на основі гідролату м'яти. Засіб освіжає і вітамінізує шкіру обличчя, має протизапальні властивості і запобігає появі висипань. У складі присутні ферментовані мінерали Цинку, Міді, Магнію, Заліза та Силиція, що балансують виділення себуму, які роблять шкіру більш сяючою та гладкою. Клінічно доведено, що ферментовані мінерали відновлюють пошкоджений захисний бар'єр та ущільнюють шкіру до 11,2%, зміцнюють імунітет шкіри та дозволяють самостійно боротися з розвитком патогенних бактерій, які провокують висипання.

3. Денний крем-ліфтинг для зрілої жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Age Lifting Day Cream, 30 мл.
Денний крем-ліфтинг для жирної та комбінованої шкіри від Marie Fresh Cosmetics – це ідеальне поєднання інтенсивного зволоження та антивікового ефекту. Гідролізований еластин та муцин равлика забезпечують ліфтинг ефект – роблять контури та овал обличчя чіткішими, піднімають щоки та стимулюють синтез власного колагену. Комплекс церамідів відновлює захисний бар'єр шкіри та запобігає її зневодненню. Вітаміни С та Е мають антиоксидантну дію та захищають шкіру від передчасного старіння внаслідок негативних факторів зовнішнього середовища.

4. Нічний крем-ліфтинг для зрілої жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Age Lifting Night Cream, 30 мл.
Нічний крем для обличчя чудовий додаток до денного крему. Вдвічі більше активних компонентів, підходить для жінок 30+ із комбінованою, жирною шкірою. Крем легкий текстурою, швидко вбирається. Використовувати ввечері після етапів демакіяжу, очищення та тонізації.

Подарунковий набір "Найкращій мамі" для зрілої жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Best Mother Gift Set (foam/160ml + tonic/150ml + cr/2x30ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.