Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ КРЕМ-ЛІФТИНГ ДЛЯ ЗРІЛОЇ ЖИРНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ MARIE FRESH COSMETICS ANTI-AGE LIFTING DAY CREAM

Час застосування: День
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Крем
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: 30+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Зміна овалу обличчя
  • Регулювання жирності
  • Ліфтинг
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Денний крем-ліфтинг для зрілої жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Age Lifting Day Cream фото
ОПИС

Денний крем-ліфтинг для зрілої жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Age Lifting Day Cream

Денний крем-ліфтинг для жирної та комбінованої шкіри від Marie Fresh Cosmetics – це ідеальне поєднання інтенсивного зволоження та антивікового ефекту. Гідролізований еластин та муцин равлика забезпечують ліфтинг ефект – роблять контури та овал обличчя чіткішими, піднімають щоки та стимулюють синтез власного колагену. Комплекс церамідів відновлює захисний бар'єр шкіри та запобігає її зневодненню. Вітаміни С та Е мають антиоксидантну дію та захищають шкіру від передчасного старіння внаслідок негативних факторів зовнішнього середовища.

Призначення
- Зволожує;
- Робить шкіру більш еластичною та підтягнутою;
- Зміцнює овал обличчя, робить його чіткішим;
- Покращує колір обличчя;
- Вирівнює структуру шкіри;
– Поповнює дефіцит амінокислот та пептидів для побудови власних волокон, які тримають «каркас» шкіри;
-  Зменшує виділення шкірного себуму.

Активні компоненти
Гідролізований еластин і муцин равлика – надають антиейдж ефект, роблять контури та овал обличчя чіткішими, піднімають щоки та стимулюють синтез власного колагену.
Екстракт китайського женьшеню – знижує виділення себуму на 37% та кількість запальних елементів на 17%.
Комплекс церамідів – різнобічно відновлює та живить шкіру обличчя, сприяє зміцненню захисного бар'єру, запобігає зневодненню та надмірній чутливості.
Натуральний зволожуючий фактор та комплекс Aquaxyl – інтенсивно зволожують шкіру обличчя, забезпечують почуття наповненості протягом 24 годин.
Олія бабасу - має потужні протизапальні властивості, запобігає появі висипань, бореться з наявними запальними елементами та регулює виділення себуму.
Баттер Ши, пантенол та алантоїн – заспокоюють шкіру, прибирають подразнення та почервоніння, зменшують чутливість зрілої шкіри.
Вітаміни С та Е – антиоксиданти, які захищають шкіру від негативного впливу навколишнього середовища та запобігають передчасному старінню шкіри.

Застосування
Попередньо очистіть шкіру (за схемою: гідрофільна олія-гель - пінка і/або тонік). Невелику порцію крему (1-2 натискання помпи) рівномірно розподіліть по обличчю. Використовувати за 20-30 хв до нанесення макіяжу.

Склад:
Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Triethyl Citrate, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Panthenol, Hydrolyzed Roe, Glycosaminoglycans, Glycogen, Hydrolyzed Elastin, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Triheptanoin, Astragalus Membranaceus Root Extract, Lysolecithin, Sclerotiumgum, Xanthan Gum, Pullulan, Babassu Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Lecithin, Sunflower Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Propanediol, Phytosterols, Olive Fruit Oil*, Squalane, Hydrolyzed Wheat Protein, Shea Butter, Ceramide 3, Urea, Glucose, Sodium PCA, Sorbitol, Fructose, Sodium Glutamate, Glycine, Lysine, Malic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Allantoin, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Propylene Glycol, Apple Fruit Extract, Parfume, Sodium Hydroxide, Potassium Hydroxide.

Денний крем-ліфтинг для зрілої жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Age Lifting Day Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.