Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ QUEEN'S SECRET BEAUTY MARIE FRESH COSMETICS QUEEN'S SECRET BEAUTY SET (BALM/100ML + MASK/50ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Детокс
  • Відновлення
  • Загоєння шкіри
  • Від чорних цяток
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Від сухості і лущення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Подарунковий набір для обличчя Queen's Secret Beauty Marie Fresh Cosmetics Queen's Secret Beauty Set (balm/100ml + mask/50ml) фото
ОПИС

Подарунковий набір для обличчя Queen's Secret Beauty Marie Fresh Cosmetics Queen's Secret Beauty Set (balm/100ml + mask/50ml)

Queen's Secret Beauty Set — це бестселери Marie Fresh Cosmetics для обличчя, які ідеально доповнять б’юті-гардероб кожної жінки та вразять її своєю ефективністю. У наборі два засоби: очищувальний бальзам, що глибоко очищує від забруднень, сприяє детоксикації шкіри, покращує її колір; живильна б’юті-маска — чудове доповнення зимової косметички, що зробить обличчя зволоженим, “живим”, свіжим та сяючим! Засоби підходять усім типам шкіри, тому Queen's Secret Beauty Set порадує кожну жінку — подругу, маму, сестру, колегу і навіть боса. Набір упакований в яскраву червону коробку та доповнений новорічною листівкою. 

До складу набору входить:

1. Очищувальний бальзам для всіх типів шкіри Marie Fresh Cosmetics Cleansing Balm, 100 мл.
Очищувальний бальзам глибоко очищає від забруднень і макіяжу, живить шкіру і попереджає появу чорних крапок і комедонів. Сприяють детоксикації шкіри та покращенню її кольору. Захищає від забруднень довкілля. Бальзам можна використовувати для зняття навіть стійкого макіяжу або ж як масажний засіб.

2. Бьюті-маска з протеїнами кіноа для всіх типів шкіри Marie Fresh Cosmetics Beauty Mask, 50 мл.
Бьюті-маска миттєвої дії Marie Fresh Cosmetics – натуральна косметика з високою ефективністю та концентрованим складом. Завдяки інноваційній структурі емульсії ламелляра, маска імітує будову людської шкіри, наноситься невагомою плівкою, як друга шкіра і забезпечує багаторівневе зволоження і зміцнює захисний бар'єр шкіри. Протягом наступних 24 годин після нанесення маски відбувається прискорена регенерація шкіри, що сприяє швидкому загоєнню ран та опіків. Шкіра стає м'якою та бархатистою. Засіб інтенсивно зволожує, заспокоює, відновлює сяйво та дарує здоровий вигляд шкірі вашого обличчя. Універсальний засіб боротьби з першими ознаками старіння.

3. Коробка 180х140х105.

Подарунковий набір для обличчя Queen's Secret Beauty Marie Fresh Cosmetics Queen's Secret Beauty Set (balm/100ml + mask/50ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.