Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БЬЮТІ-МАСКА З ПРОТЕЇНАМИ КІНОА ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ШКІРИ MARIE FRESH COSMETICS BEAUTY MASK

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Маска
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: 16+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Відновлення
  • Загоєння шкіри
  • Перші вікові зміни
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Бьюті-маска з протеїнами кіноа для всіх типів шкіри Marie Fresh Cosmetics Beauty Mask фото
ОПИС

Бьюті-маска з протеїнами кіноа для всіх типів шкіри Marie Fresh Cosmetics Beauty Mask

Бьюті-маска миттєвої дії Marie Fresh Cosmetics – натуральна косметика з високою ефективністю та концентрованим складом. Завдяки інноваційній структурі емульсії ламелляра, маска імітує будову людської шкіри, наноситься невагомою плівкою, як друга шкіра і забезпечує багаторівневе зволоження і зміцнює захисний бар'єр шкіри. Протягом наступних 24 годин після нанесення маски відбувається прискорена регенерація шкіри, що сприяє швидкому загоєнню ран та опіків. Шкіра стає м'якою та бархатистою. Засіб інтенсивно зволожує, заспокоює, відновлює сяйво та дарує здоровий вигляд шкірі вашого обличчя. Універсальний засіб боротьби з першими ознаками старіння.

Призначення
- Глибоко зволожує та живить;
- Відновлює структуру шкіри;
- Усуває лущення;
- Знімає запалення;
- Сприяє загоєнню мікротріщин;
- Захищає шкіру від дії зовнішніх негативних факторів.

Активні компоненти
Ферментовані мінерали та нарингенін – заспокоюють шкіру, зменшують почервоніння та кількість запальних елементів, стимулюють процес регенерації шкіри.
Протеїни кіноа - інтенсивно зволожують шкіру, роблять її м'якою і бархатистою.
Зволожуючі комплекси з гіалуроновою кислотою, амінокислотами - діють миттєво та пролонговано - відчуття зволоження та комфорту триває протягом 24 годин.
Масла ши і жожоба - різнобічно живлять шкіру, відновлюють її і усувають лущення.
Пантенол - швидко ліквідує подразнення шкіри та сприяє загоєнню мікротріщин.

Застосування
Невелику кількість маски нанести на суху особу середнім шаром на 15 хв. Змити велику кількість води. Використовувати 1-3 рази на тиждень.

Склад:
Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Squalane, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Nonanoate, Sodium Olivoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Dipropylene Glycol, Cannabis Sativa Seed Oil, Lecithin, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Glyceryl Polyacrylate, Trehalose, Urea, Serine, Pentylene Glycol, Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Panthenyl Triacetate, Naringenin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hydrolyzed Quinoa, Parfum.

Бьюті-маска з протеїнами кіноа для всіх типів шкіри Marie Fresh Cosmetics Beauty Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.