Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЕННИЙ+НІЧНИЙ КРЕМ "ЛІФТИНГ" ДЛЯ ЖИРНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ MARIE FRESH COSMETICS LIFTING CREAM SET (F/CR/2X30ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: 30+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Зміна овалу обличчя
  • Регулювання жирності
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Набір денний+нічний крем
ОПИС

Набір денний+нічний крем "Ліфтинг" для жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Lifting Cream Set (f/cr/2x30ml)

Набір з денного та нічного крему "Ліфтинг" на основі муцина равлика та гідролізованого еластину, які мають помітний підтягуючий ефект, роблять контури обличчя чіткішими, піднімають щоки, покращують еластичність шкіри. Комплекс АНА кислот делікатно полірує поверхню шкіри, висвітлює вікову пігментацію, як результат – осяяна та однорідна шкіра обличчя.

До складу набору входить:

1. Денний крем-ліфтинг для зрілої жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Age Lifting Day Cream, 30 мл.
Денний крем-ліфтинг для жирної та комбінованої шкіри від Marie Fresh Cosmetics – це ідеальне поєднання інтенсивного зволоження та антивікового ефекту. Гідролізований еластин та муцин равлика забезпечують ліфтинг ефект – роблять контури та овал обличчя чіткішими, піднімають щоки та стимулюють синтез власного колагену. Комплекс церамідів відновлює захисний бар'єр шкіри та запобігає її зневодненню. Вітаміни С та Е мають антиоксидантну дію та захищають шкіру від передчасного старіння внаслідок негативних факторів зовнішнього середовища.

2. Нічний крем-ліфтинг для зрілої жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Age Lifting Night Cream, 30 мл.
Нічний крем для обличчя чудовий додаток до денного крему. Вдвічі більше активних компонентів, підходить для жінок 30+ із комбінованою, жирною шкірою. Крем легкий текстурою, швидко вбирається. Використовувати ввечері після етапів демакіяжу, очищення та тонізації.

Набір денний+нічний крем "Ліфтинг" для жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Lifting Cream Set (f/cr/2x30ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.