Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ДУШУ "ЧЕРЕШНЯ/ФІСТАШКА + СОЛОДКА КАРАМЕЛЬ" COTTAGE BLACK CHERRY&PISTACHIO&SWEET CARAMEL SET (SHOWER/MILK/250ML + EXFOLIATING/GEL/270ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Набір
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Для душа
  • Відлущування
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Набір для душу
ОПИС

Набір для душу "Черешня/Фісташка + Солодка карамель" Cottage Black Cherry&Pistachio&Sweet Caramel Set (shower/milk/250ml + exfoliating/gel/270ml)

До складу набору входить:

Молочко для душу зволожуюче "Черешня та фісташки", 250 мл.
Молочко для душу "Черешня та фісташки" Cottage Sweet Cherry & Pistachio Moisturizing Shower Milk ефективно освіжає та зволожує будь-який тип шкіри, проникає у глибокі шари дерми, дарує покриву м'якість та шовковистість, підвищує пружність та зміцнює гідроліпідний.
Нанесіть невелику кількість на вологу губку/мочалку або змильте в долонях і нанесіть масажними рухами на шкіру, змийте водою.

Відлущуючий гель-ексфоліант для душу з цукром "Солодка карамель", 270 мл.
Гель-гоммаж для душу забезпечує м'яке зволоження, відлущує відмерли клітини шкіри, стимулює кровообіг, відновлює структуру шкіри і забезпечує їй квітучий здоровий вигляд. Ваша шкіра випромінює блиск і стає ніжною, як шовк. Бережно доглядає і не сушить шкіру. Нейтральний рН.
Наносити на вологу шкіру. Для оптимізації відлущування необхідно енергійно помасажувати ступні, коліна, лікті, руки. Потім змити водою. Можливе щоденне використання або 2 рази на тиждень.

Набір для душу "Черешня/Фісташка + Солодка карамель" Cottage Black Cherry&Pistachio&Sweet Caramel Set (shower/milk/250ml + exfoliating/gel/270ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.