Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МОЛОЧКО ДЛЯ ДУШУ ЗВОЛОЖУЮЧЕ "ЧЕРЕШНЯ І ФІСТАШКИ" COTTAGE SWEET CHERRY & PISTACHIO MOISTURIZING SHOWER MILK

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Молочко
Бренд: Cottage
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Молочко для душу зволожуюче
ОПИС

Молочко для душу зволожуюче "Черешня і фісташки" Cottage Sweet Cherry & Pistachio Moisturizing Shower Milk

Молочко для душа "Черешня і фісташки" Cottage Sweet Cherry & Pistachio Moisturizing Shower Milk ефективно освіжає і зволожує будь-який тип шкіри, проникає в глибокі шари дерми, дарує шкірі м'якість і шовковистість, підвищує пружність і зміцнює гідроліпідний бар'єр. Випускається в обсягах 250 мл та 750 мл.

Призначення
Глибоко зволожує на всіх рівнях дерми;
Допомагає утримати вологу після прийняття душу;
Зміцнює ліпідну мантію;
Робить шкіру м'якою і шовковистою;
Володіє вітамінним і тонізуючим ефектами;
Підвищує пружність;
Підходить для всіх типів шкіри, унісекс.

Властивості
Зволожуюче молочко допомагає зберегти молекули води в клітинах, перешкоджає розвитку перших ознак старіння шляхом глибокого зволоження шкіри після ванни і душа, шкіра отримує вітаміни і мікроелементи, підвищується тонус. Молочко має пом'якшувальну дію, продовжує молодість і зміцнює захисний бар'єр.

Активні компоненти
Пом'якшувальний і зволожуючий комплекс допомагає зберегти молодість і пружність шкіри, підтримує оптимальний рівень зволоження, сприяє виробленню нових клітин, збільшує захисні властивості шкіри, захищає від негативних факторів навколишнього середовища.
Екстракт черешні має потужну антиоксидантну і тонізуючу дію, відмінно зволожує суху зневоднений шкіру, дарує їй гладкість і м'якість.
Олія фісташок це комплекс вітамінів і мікроелементів для підтримки тонусу, підвищення еластичності, збереження енергії та сяйва.
Ароматизатори надають шкірі легкі нотки фруктової свіжості.

Результат
Молочко з ефектом зволоження допомагає вашій шкірі залишатися ніжною, пружною і молодою. Продукт робить шкіру м'якою, зволоженою, пружною, наповнює енергією, силою, надає внутрішнє сяйво і зберігає молодість. Молочко протестовано дерматологами.

Застосування
На вологу чисту шкіру наносять невелику кількість молочка, попередньо вспінене в долонях, рівномірно розподіляють по всьому тілу, потім змивають водою.

Склад
Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Decyl Glucoside, Coco-Betaine, Parfum (Fragrance), Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Pistacia Vera Seed Oil, Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Extract, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Sodium Benzoate, Styrene / Acrylates Copolymer, Triethanolamine, Carbomer, Potassium Sorbate.

Молочко для душу зволожуюче "Черешня і фісташки" Cottage Sweet Cherry & Pistachio Moisturizing Shower Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.