Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР "7 ДНІВ ІТАЛІЙСЬКОЇ НАСОЛОДИ, №2" L'ANGELICA (SH/GEL/7X60ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: L'Angelica
Тип продукту: Набір
Виробник: Coswell S.p.A.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Розслаблення
  • Для ванни
  • Для пружності шкіри
  • Для душа
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Набір
ОПИС

Набір "7 днів італійської насолоди, №2" L'Angelica (sh/gel/7x60ml)

Відчуйте яскраві аромати фруктів і квітів з натуральними гелями для душу L'angelica. Вони ретельно розроблені і підібрані італійськими фахівцями для захисту і харчування вашої шкіри. Не містять парабенів, парафінів, силіконів і ГМО.

До складу набору входять:

Гель для ванни та душу з алое вера і маслом ши - Харчування і захист L'Angelica Officinalis Nourishing and Protecting Aloe Vera & Shea Butter Shower Gel, 60 мл.
Містить органічне масло ши преміум класу, володіє чудовими захисними, пом'якшувальними, живильними і зволожуючими властивостями. Також масло ши є джерелом вітамінів А і Е, необхідних для здоров'я вашої шкіри. Вони сприяють регенерації клітин, заспокоюють і живлять суху і виснажену шкіру, уповільнюють процеси старіння, покращують мікроциркуляцію, мають антиоксидантні властивості. Завдяки натуральним екстрактам алое вера і маслу ши він піклується про вашу шкіру і допомагає зберегти її природне зволоження і м'якість.

Гель для ванни та душу з аргановою олією - Рідке золото L'Angelica Officinalis Emollient with Argan Oil Shower Gel, 60 мл.
Гель з органічним маслом кісточок арганового дерева, холодного віджиму, підходить для всіх типів шкіри, особливо рекомендується для сухої і тьмяної шкіри на основі рослинних екстрактів. Арганова олія збагачуємо шкіру незамінними жирними кислотами і ефективно пом'якшує шкіру. Гель інтенсивно зволожує і заспокоює шкіру, насичує вітамінами і мікроелементами, призупиняє вікові зміни клітин шкіри; дбайливо доглядає за шкірою, оберігаючи від сухості; надає шкірі м'якість і еластичність.

Гель для ванни та душу - Мигдальне масло L'Angelica Olea Naturae Organic Almond Oil Bath & Shower Gel, 60 мл.
Мигдальне масло, яке використовується в гелі для ванн і душа L'Angelica Olea Naturae, піддається холодного віджиму, щоб зберегти якомога більше його природних властивостей. Мигдальне масло - ключовий інгредієнт традиційної середземноморської фітотерапії і косметики, допомагає підтримувати оптимальний рівень зволоження шкіри, роблячи її м'якою, еластичною і шовковистою.

Гель для ванни та душу з молочком куркуми - Молодість шкіри L'Angelica Officinalis Regenerating Turmeric Milk Shower Gel, 60 мл.
Молочко куркуми має виражені регенеруючі властивості. Уповільнює процеси старіння, прискорює природне оновлення клітин, покращує тонус шкіри, робить її еластичною і пружною. Гель м'яко видаляє забруднення, а ще радує чудовим вершково-пряним ароматом.

Гель для ванни та душу з білим мускусом і бавовною - Оксамитовий L'Angelica Officinalis Bath & Shower Gel, 60 мл.
Гель нейтралізує роздратування шкіри, запобіжить запальні процеси на її поверхні, призупинить старіння. Він має дуже приємний запах, користуватися ним під час водних процедур - суцільне задоволення. Засіб глибоко проникає в клітини епідермісу, насичує їх вологою і корисними мікроелементами. Поживна цінність органічного екстракту бавовни в поєднанні з неповторним ароматом білого мускусу подарують вам ніжну, бархатисту шкіру і одночасно неймовірне задоволення. Гель ідеальний для чутливої ​​шкіри. Відмінно очищає епідерміс від забруднень, делікатно видаляє ороговілі клітини, дарує гладкість, бархатистість і гарне сяйво.

Поживне молочко для душу з маслом макадамі L'Angelica Officinalis Bath & Shower Milk with Macadamia Oil, 60 мл.
Поживний гель для ванни і душа L'Angelica Officinalis з молоком макадамі допомагає дбайливо захистити шкіру, роблячи її природно м'якою, шовковистою і приємно пахучою. Масло макадамі - дорогоцінне натуральне масло з високою зволожуючою здатністю, особливо підходить для сухої, тьмяною і чутливої ​​шкіри. Масло макадамі, збагачене зволожуючими інгредієнтами і незамінними жирними кислотами, є ефективним союзником у запобіганні старіння шкіри.

Гель для ванни та душу - Персикова насолода L'Angelica Frutta Viva Detox Peach Bath & Shower Gel, 60 мл.
До складу гелю входить цінний АНА Complex з натуральними фруктовими кислотами (гліколева, молочна, винна, лимонна, яблучна). Вони здатні впливати на стан шкіри на молекулярному, клітинному і тканинному рівні. Забезпечують м'який ефект пілінгу, очищають шкіру від відмерлих клітин і надмірної кількості шкірного сала, стимулюють оновлення клітин шкіри, підвищують еластичність і вирівнюють колір шкіри.

Набір "7 днів італійської насолоди, №2" L'Angelica (sh/gel/7x60ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.