Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ І ВАННИ З БІЛИМ МУСКУСОМ ТА БАВОВНОЮ - ОКСАМИТОВИЙ L'ANGELICA OFFICINALIS BATH&SHOWER GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: L'Angelica
Тип продукту: Гель
Виробник: Coswell S.p.A.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Для ванни
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Унісекс
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Гель для душу і ванни з білим мускусом та бавовною - Оксамитовий L'Angelica Officinalis Bath&Shower Gel фото
ОПИС

Гель для душу і ванни з білим мускусом та бавовною - Оксамитовий L'Angelica Officinalis Bath&Shower Gel

Цей продукт має натуральне походження. У його складі міститься екстракт бавовни, відомий своїми пом'якшуючими і заспокійливими властивостями. Гель нейтралізує роздратування шкіри, запобігає запальним процесам на її поверхні, призупиняє старіння. Він має дуже приємний запах, користуватися ним під час водних процедур - суцільне задоволення. Засіб глибоко проникає в клітини епідермісу, насичує їх вологою і корисними мікроелементами. Поживна цінність органічного екстракту бавовни в поєднанні з неповторним ароматом білого мускусу подарують вам ніжну, бархатисту шкіру і одночасно неймовірне задоволення. Гель ідеальний для чутливої ​​шкіри. Відмінно очищає епідерміс від забруднень, делікатно видаляє ороговілі клітини, дарує гладкість, бархатистість і гарне сяйво.

Оксамитовий ефект гелю, завдяки поживній дії бавовни і унікальній есенції білого мускусу, гарантує вам задоволення від солодких обійм ванни, залишаючи вашу шкіру м'якою і шовковистою.

Рекомендація до застосування
Нанести невелику кількість гелю на вологу губку і круговими масажними рухами спінити. Потім сполоснути теплою водою.

Склад
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Styrene / Acrylates Copolymer, Lactic Acid, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Crataegus Monogyna Flower / Leaf Extract, Propylene Glycol, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Melissa Officinalis Flower / Leaf / Stem Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Punica Granatum Bark Extract, Benzyl Alcohol, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone.

Гель для душу і ванни з білим мускусом та бавовною - Оксамитовий L'Angelica Officinalis Bath&Shower Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.