Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ФОРТЕ РЕГЕНЕРУЮЧИЙ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ПРОТИ ЗМОРШОК SESDERMA RETISES 0.50% ANTIWRINKLE REGENERATIVE CREAM FORTE

Час застосування: Ніч
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем форте регенеруючий для обличчя проти зморшок SesDerma Retises 0.50% Antiwrinkle Regenerative Cream Forte фото
ОПИС

Крем форте регенеруючий для обличчя проти зморшок SesDerma Retises 0.50% Antiwrinkle Regenerative Cream Forte

Регенеруючий крем проти зморшок SesDerma Retises 0,50% Cream Forte - стимулюючий продукт, який запускає інтенсивні процеси оновлення та відновлення клітин. Засіб помітно омолоджує епідерміс, розгладжує зморшки, вирівнює текстуру та відбілює. Його інгредієнти оберігають клітини від згубної дії вільних радикалів, усувають синці та припухлості під очима та наділяють шкірний покрив здоровим сяйвом.

Призначення
- Ефективно омолоджує шкіру, розгладжує зморшки, вирівнює текстуру шкірного покриву;
- Має легку відбілюючу дію;
- Захищає клітини епідермісу від руйнівної дії вільних радикалів;
- Знімає ознаки втоми, такі як набряклість;
- Ущільнює структуру шкіри та повертає їй еластичність.

Властивості
Засіб розроблений з використанням технології NANOTECH. Її унікальність полягає у використанні активних інгредієнтів, поміщених у ліпосоми нанорозміру, – маленькі ліпідні контейнери, що дозволяють компонентам у найкоротші терміни проникати у глибокі шари шкіри та тим самим підвищувати ефективність засобу.

Активні компоненти
Ретинол 0,5% – антиоксидант, стимулює оновлення клітин у глибоких шарах шкіри, вирівнює поверхню шкіри, звужує пори, стимулює вироблення колагену, сприяє розсмоктуванню рубців.
Стабілізований вітамін С (аскорбіл глюкозид) працює як потужний антиоксидант, сприяє посиленому синтезу колагену, скорочує кількість зморшок та запобігає їх появі, зміцнює шкіру та надає їй гладкості та еластичності.
Ретиніл пропіонат (вітамін A) покращує еластичність шкіри, зміцнює її та підвищує захисні властивості, регулює метаболізм клітин та працює як потужний антиоксидант.
Антартицин (глікопротеїни антарктичного моря) розгладжує та зволожує шкіру, бореться зі зморшками.
Сонячні фільтри захищають шкіру від ультрафіолетового випромінювання.

Застосування
Перед застосуванням крему слід використовувати препарат із нижчою концентрацією ретинолу (25%) близько 3 місяців.
При чутливій шкірі: наносити крем на очищену шкіру ввечері через день 3-4 рази на тиждень.
При шкірі, адаптованій до ретинолу: наносити крем щодня увечері, втираючи масажними делікатними рухами. Можна використовувати вранці та/або ввечері. Рекомендується використовувати в осінньо-зимовий період.

Склад
Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetyl Alcohol, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Propylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Ascorbyl Glucoside, Retinyl Propionate, Retinol, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Polymethacrylate, Glyceryl Behenate, Cyclohexasiloxane, Acrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Xanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/vp Copolymer, C13-14 Isoparaffin, Polysorbate 20, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Laureth-7, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, O-cymen-5-ol, Bht, Helianthus Annuus Seed Oil, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Bha, Glyceryl Oleate, Salicylic Acid, Citric Acid, Palmitoyl Oligopeptide, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Parfum, Linalool, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Ethylpropional, Coumarin, Benzyl Cinnamate, Alpha-isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Limonene, Cinnamyl Alcohol.

Крем форте регенеруючий для обличчя проти зморшок SesDerma Retises 0.50% Antiwrinkle Regenerative Cream Forte
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.