Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ РЕГЕНЕРУЮЧИЙ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ПРОТИ ЗМОРШОК SESDERMA RETISES 0.25% ANTIWRINKLE REGENERATIVE CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем регенеруючий для обличчя проти зморшок SesDerma Retises 0.25% Antiwrinkle Regenerative Cream фото
ОПИС

Крем регенеруючий для обличчя проти зморшок SesDerma Retises 0.25% Antiwrinkle Regenerative Cream

Крем регенеруючий для обличчя проти зморшок SesDerma Retises 0.25% Antiwrinkle Regenerative Cream призначений для зрілої шкіри 40+, з явними ознаками старіння, в'янучої, втомленої, такої, що втратила пружність і здоровий колір. Склад крему містить ретинол, який збільшує вироблення власної гіалуронової кислоти, тим самим підвищуючи рівень зволоженості дерми, забезпечує пружність і гладкість шкіри. Під впливом ретинолу нормалізується робота сальних залоз і вироблення себума, очищаються пори, оновлюється клітинний склад. Крем допомагає зупинити дію часу, знизити ймовірність появи глибоких зморшок, покращує колір обличчя, усуває ознаки втоми шкіри, набряки і потемніння навколо очей, скорочує видимі зморшки, розгладжує шкіру.

Призначення
Інтенсивно живить і зволожує дерму;
Стимулює клітинне оновлення;
Підсилює захисний бар'єр;
Збільшує товщину і щільність епідермального шару;
Створює захисний бар'єр на шляху вільних радикалів;
Розгладжує мімічні і глибокі зморшки;
Глибоко зволожує і омолоджує;
Підтягує шкіру.

Властивості
Крем-ліфтинг надає інтенсивний вплив на втомлену вікову шкіру, стимулює вироблення клітинами власного колагену, підвищує активність клітин і прискорює внутрішньоклітинні обмінні процеси. Проникає швидко і глибоко, діє в нічний час, коли активізуються процеси регенерації і тотального оновлення клітинного складу. Активна формула засобу забезпечує накопичувальний ефект і довгостроковий результат - шкіра стає більш пружною і підтягується, розгладжуються мімічні зморшки, глибокі втрачають свою виразність, тон і колір шкіри поліпшується, відновлюються структурні нитки і колагенові волокна.

Активні компоненти
Лецитин - це ПАР, який пом'якшує і тонізує шкіру, зволожує, активізує ліпідний обмін.
Ретинол - підвищує утворення гіалуронової кислоти, що значно покращує пружність і еластичність шкіри, блокує зайве вироблення шкірного жиру, зменшує запалення, підвищує місцевий імунітет шкіри.
Вітамін Е - активний антиоксидант, який нейтралізує дію ультрафіолету та інтенсивно регенерує клітини шкіри, розгладжує рельєф, бореться з подразненнями і помітно омолоджує шкіру.
Пальмітоїл олігопептид - це стимулятор утворення колагену, покращує проникаючу здатність активних речовин, стимулює активність клітин шкіри.

Результат
Відновлюючий крем для обличчя проводить ефективну профілактику і корекцію вікових змін, стабілізує гідроліпідний баланс, підсилює імунітет шкіри, стимулює вироблення гіалуронової кислоти і колагену. Крем допомагає повернути зрілій шкірі пружність і еластичність, вирівняти тон і рельєф, наситити вітамінами і мікроелементами, підвищити тонус, активізувати внутрішньоклітинні процеси регенерації і омолодження.

Застосування
Крем застосовують на ніч після очищення і тонізації. Наносять тонким шаром і проводять розподіл по масажних лініях до повного поглинання. Використовують щодня не менше 3 місяців для досягнення максимального ефекту.

Склад
Aqua, Ethylhexylmethoxycinnamate, Cetyl Alcohol, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Propylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Caprylic / capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Polymethacrylate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Ascorbyl Glucoside, Retinyl Propionate, Pseudoalteromonaas Ferment Extract, Retinol, Boswellia Serrata Gum, Palmityoyl Oligopeptide, Cyclohexasiloxane, Acrylamide / sodium Acryloyldimethyltaurate / vp Copolymer, Glyceryl Behenate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / vp Copolymer, Xantan Gum, Dipropylene Glycol, C13-14 Isoparaffin, Peg-8, Polysorbate 20, Tocopheryl Acetate , Sodium Hydroxide, Laureth-7, Disodium Edta, Haliantus Annuus Seed Oil, Bht, Lacithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Salicylic Acid, Bha, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, O-Cymen-5-Ol, Parfum, Linalool, Benzyl Salicytate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Benzyl Cinnamate, Alpha-Isomethylionone, Hexyl Cinnamal, Citr onellol, Geraniol, Limonene, Cinnamyl Alcohol.

Крем регенеруючий для обличчя проти зморшок SesDerma Retises 0.25% Antiwrinkle Regenerative Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.