Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАТУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ЖИРНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ IVATHERM IVAPUR MAT MATIFYING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Крем
Виробник: Ivatherm
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Матування
  • Регулювання жирності
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Матуючий крем для жирної та комбінованої шкіри обличчя Ivatherm Ivapur MAT Matifying Cream фото
ОПИС

Матуючий крем для жирної та комбінованої шкіри обличчя Ivatherm Ivapur MAT Matifying Cream

Крем Ivatherm Ivapur MAT має тривалий вплив на комбіновану або жирну шкіру. Його нежирна формула регулює надлишок шкірного сала і має протизапальну дію. Зволожує шкіру зсередини, стимулюючи синтез аквапоринів, канали, що транспортують воду на клітинному рівні. Чудова основа під макіяж. Об'єм 40 мл.

Призначення
Має миттєвий і тривалий матуючий ефект. Закриває пори та зменшує вироблення шкірного сала. Зволожує та відновлює пружність шкіри. Має антибактеріальні та протизапальні властивості.

Активні компоненти
- Aquaphyline ®, витягнутий з диких братків (Viola Tricolor), має сильну зволожуючу дію завдяки двом механізмам: синтезу аквапоринів (збільшення числа міжклітинних каналів, через які циркулює вода) та збільшення кількості гіалуронової кислоти – відомої як «молекулярна губка» шкіри.
- 5-Alpha avocuta®, виготовлений з плодів авокадо, зменшує вироблення шкірного сала та матує блискучі ділянки обличчя, інгібуючи 5-альфа-редуктазу (фермент, який каталізує метаболізм тестостерону до дигідротестостерону, стимулюючи роботу сальних залоз).
- Альфабісаболол - натуральний екстракт, що володіє протизапальною та антибактеріальною дією.
- Термальна вода Herculane зменшує висипання та пом'якшує шкіру завдяки заспокійливим та протизапальним властивостям. Його протизапальні властивості рекомендують його для чутливої та реактивної шкіри.

Застосування
Наносити вранці та ввечері на чисту шкіру, в ідеалі з очищуючим гелем IVAPUR для комбінованої та жирної схильної до чутливості шкіри.

Результат
Гладка, м'яка, зручна шкіра.

Склад:
Aqua(Water), Butylene Glycol, Glycerin, Isohexadecane, PEG-8, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, C12-16 Alcohols, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Cyclohexasiloxane, Butyl Avocadate, Polyacrylamide, Hydrogenated Lecithin, Palmitic Acid, C13-14 Isoparaffin, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Parfum (Fragrance), Methylparaben, Bisabolol, Propylparaben, Laureth-7, O-Cymen-5-Ol, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Silica, Viola Tricolor Extract, Sodium Hydroxide, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citric Acid, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Ethylhexylglycerin, Propyl Gallate.

Матуючий крем для жирної та комбінованої шкіри обличчя Ivatherm Ivapur MAT Matifying Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.