Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ-ПІНКА ДЛЯ КОМБІНОВАНОЇ ТА ЖИРНОЇ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ IVATHERM IVAPUR PURIFYING CLEANSING GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Гель
Виробник: Ivatherm
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель-пінка для комбінованої та жирної чутливої шкіри Ivatherm Ivapur Purifying Cleansing Gel фото
ОПИС

Гель-пінка для комбінованої та жирної чутливої шкіри Ivatherm Ivapur Purifying Cleansing Gel

Очищуючий гель для комбінованої та жирної схильної до чутливості шкіри. Видаляє залишки макіяжу, забруднення і надлишки шкірного сала, не висушуючи шкіру. Впливає на мікрофлору прищів, яка частково відповідальна за запалення шкіри.

Призначення
Володіє миттєвим заспокійливим і освіжаючим ефектом. Підходить для використання замість піни для гоління, а також як ефективний засіб для зняття макіяжу.

Активні інгредієнти
- Термальна вода Herculane - це серце кожного продукту Ivatherm. Науково доведено, що термальна вода Herculane заспокоює чутливу шкіру. Завдяки багатій суміші мінералів і олігоелементам, ми беремо давню мудрість його переваг і об'єднуємо її з сучасною ефективною наукою для досягнення оптимальних результатів.
- Ефірне масло червоного ялівцю - відоме своїм очищуючими і загоюючими діями, це ефективний антибактеріальний і протигрибковий засіб (оскільки роздратована шкіра більше схильна до ризику інфікування, оскільки природна бар'єрна функція шкіри порушується). Воно також володіє м'якими відлущуючими властивостями, допомагаючи видаляти мертві клітини з поверхні шкіри і допомагаючи порам залишатися незаблокованими.
- Цінцідон® - комплекс подвійної дії на основі цинку, який нормалізує кількість шкірного сала, що виділяється шкірою, а також діє як антибактеріальний засіб. Комбінації в комплексі допомагають поліпшити біодоступність активного цинку, підвищуючи його ефективність в організмі.
- Гліцерин - добре відома зволожуюча дія, допомагає обмежити трансепідермальну втрату води. Уповільнення втрати води з поверхні шкіри допомагає їй довше залишатися зволоженою і еластичною.

Застосування:
Необхідно злегка змочити обличчя, потім помасажуйте гель на обличчі до утворення піни. Потім ретельно промийте чистою водою і обережно промокніть бавовняним рушником.

Склад
Aqua (Water), Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Laureth-11 Carboxylic Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycerin, Dimethicone Peg-7 Phosphate, Zinc Pca, Buteth-3, Sodium Hydroxide, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Chlorphenesin, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, O-Cymen-5-Ol, Juniperus Oxycedrus (Cade) Wood Oil, Tetrasodium Edta, Tributyl Citrate, Tocopherol, CI 42090 (Blue 1) [1201.01].

Гель-пінка для комбінованої та жирної чутливої шкіри Ivatherm Ivapur Purifying Cleansing Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.