Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОРОТКІ КОМПРЕСІЙНІ ГОЛЬФИ ІЗ ЗАКРИТИМ НОСКОМ БЕЖЕВОГО КОЛЬОРУ ККЛ 2 BAUERFEIND VENOTRAIN® DISCRETION AD

Довжина: Короткая
Тип продукту: Гольфи
Колір: Бежевий
Бренд: Bauerfeind
Материал:
  • Еластан
  • Поліамід
Виробник: Bauerfeind
Призначення товару:
  • Щоденне носіння
  • Профілактика захворювань вен ніг
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Короткі компресійні гольфи із закритим носком бежевого кольору Ккл 2 Bauerfeind VenoTrain® discretion AD фото
ОПИС

Короткі компресійні гольфи із закритим носком бежевого кольору Ккл 2 Bauerfeind VenoTrain® discretion AD

Компресійні гольфи VenoTrain® Discretion - це швидкий та економічний варіант компресійного догляду для післяопераційного догляду. Це елегантне рішення для щоденного носіння, тому що гольфи майже прозорі та тонкі, що ефективно та непомітно для Вас запобігає виникненню або погіршенню венозних проблем. Гольфи прилягають як друга шкіра та елегантно підкреслюють силует.

Він доступний у вигляді компресійних панчох, а також гольфів - у класах компресії 1 і 2. Зі спрощеною системою визначення розмірів, що включає чотири стандартні розміри, всі продукти доступні у двох довжинах і ширинах для ефективного догляду.

Компресійні гольфи VenoTrain® Discretion мають високу комфортність - не створюють ніякого дискомфорту при носінні, що дозволяє отримати максимальний лікувальний ефект.

Компресійні гольфи VenoTrain® Discretion легко вдягати та знімати. Тонкий трикотаж адаптується до індивідуальної форми ваших ніг і не утворює жодних складок на кісточці або впадині коліна. Суміш матеріалів з поліаміду та спандексу дозволяє шкірі дихати та забезпечує високий комфорт при носінні.

Компресійний трикотаж VenoTrain® Discretion відповідає вимогам французького стандарту ASQUAL. Ця модель підходить як для жінок, так і для чоловіків.

Якщо ви багато перебуваєте на ногах або вам доводиться довго стояти, ви зможете скористатися перевагами, які пропонує VenoTrain® Discretion. Ефект стиснення зменшує тиск на Ваші ноги та покращує кровообіг, тим самим зменшуючи болі та набряки. Стиснення є найвищим у кісточці, поступово зменшуючись по нозі вгору.

Високий вміст мікрофібри робить компресійний виріб виключно м'яким та еластичним. Ви не потітимете в ньому, і це завжди дозволяє достатньої кількості повітря проходити до шкіри.

Властивості виробу:
- Варикозне розширення вен нижніх кінцівок;
- Для післяопераційного догляду;
- Сприяють відновленню нормальної роботи вен ніг, зменшуючи цим прояви венозної патології;
- Набряки ніг: минущий («відходить» після нічного відпочинку), постійний (зберігається на ранок).

Підбір розміру дуже важливий, оскільки від цього залежить, наскільки виріб буде ефективним. Правильно підібраний розмір забезпечує лікувальну дію гольфів. Неправильно підібрані гольфи можуть створювати такий сильний дискомфорт, що носити просто неможливо.

Для правильного підбору розміру потрібно виміряти коло та довжину ніг м'якою сантиметровою стрічкою, потім визначити розмір згідно з таблицею.

  1. Виміри бажано проводити вранці, у період мінімального набряку.
  2. Вимірювання слід проводити на обох ногах, навіть якщо вони виглядають зовні однаковими.
  3. Мірки до коліна можна знімати сидячи, вище за коліно – тільки стоячи.
  4. Щоб не припуститися помилки у підборі розміру, мірки повинна знімати інша людина.

Пам'ятайте, компресійний трикотаж не підлягає обміну та поверненню, тому якщо ви маєте сумніви у виборі розміру, зверніться за допомогою до консультанта за номерами, вказаними на сайті.

Для того, щоб купити спортивні компресійні гольфи Bauerfeind VenoTrain® Discretion, Вам залишилося зробити лише кілька кліків.

Короткі компресійні гольфи із закритим носком бежевого кольору Ккл 2 Bauerfeind VenoTrain® discretion AD
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.