Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІВИЙ ОРТЕЗ ДЛЯ ПІДВИЩЕНОЇ СТАБІЛІЗАЦІЇ ЛУЧЕЗАПЯСТНОГО СУГЛОБА І ВЕЛИКОГО ПАЛЬЦЯ BAUERFEIND MANULOC® RHIZO LONG

Тип продукту: Ортез
Колір: Титан
Бренд: Бауерфайнд
Материал:
  • Пластик
  • Алюминий
  • Трикотаж
Виробник: Bauerfeind
Призначення товару:
  • Артроз суглоба великого пальця руки
  • Дегенеративне подразнення
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Лівий ортез для підвищеної стабілізації лучезапястного суглоба і великого пальця Bauerfeind ManuLoc® Rhizo long фото
ОПИС

Лівий ортез для підвищеної стабілізації лучезапястного суглоба і великого пальця Bauerfeind ManuLoc® Rhizo long

Іноді ми не дуже дбайливо ставимося до того, чим наділила нас Природа: ризикуємо і травмуємо унікальну особливість людського пензля – великий палець. Якщо так сталося, спокій і підтримку великому пальцю кисті допоможе забезпечити ManuLoc® Rhizo long.

Ортез ManuLoc® Rhizo long (МануЛок Різо Лонг) призначений для повної іммобілізації зап'ястя та великого пальця пензля. Він робить рухи у зап'ясті повністю неможливими. Одночасно обмежуються рухи у суглобі між основною фалангою великого пальця та першою п'ястковою кісткою, а також у суглобі між першою п'ястковою кісткою та зап'ястям – сідлоподібним суглобом, який відіграє більш ніж значну роль у роботі кисті. Рухливою залишається лише нігтьова фаланга великого пальця.

Що таке ManuLoc® Rhizo long?

ManuLoc® Rhizo long – це стабілізуючий ортез для променево-зап'ясткового, сідлоподібного та першого п'ястно-фалангового суглобів. За допомогою вбудованих шин ортез індивідуально адаптується, а ксіті може бути потрібне положення. Це більш довга версія ортезу пензля та великого пальця ManuLoc® Rhizo. Він стабілізує зап'ястя, великий палець і частину передпліччя, допомагаючи зняти сильний біль, спричинений роздратуванням, поєднаними травмами чи операцією.

Завдяки великій довжині ManuLoc® Rhizo long може бути дуже комфортною альтернативою гіпсовій пов'язці. Також ManuLoc® Rhizo long цілком «впорається» з тимчасовою підтримкою зап'ястя, великого пальця та дистальної (дальньої) третини передпліччя після зняття гіпсу.

ManuLoc® Rhizo long легко знімається та надягається однією рукою, без сторонньої допомоги. Його ремінці у застібок «липучка» мають спеціальні стоппери, які перешкоджають вислизу ремінця з фіксуючого кільця.

Конструкція ортезу дозволяє зберегти хапальну функцію пензля практично в повному обсязі.

Для отримання ефекту та комфортності використання ManuLoc® Rhizo long має бути правильно підібраний за розміром. Для підбору достатньо виміряти коло зап'ястя. Розмір визначається за таблицею. При підборі ManuLoc® Rhizo long слід також врахувати, що відстань від зап'ястя до ліктьового згину в зігнутому положенні руки не повинна бути меншою за 21 см.

Для того, щоб купити ортез для кисті Bauerfeind ManuLoc® Rhizo long Вам залишилося зробити лише кілька кліків.

Лівий ортез для підвищеної стабілізації лучезапястного суглоба і великого пальця Bauerfeind ManuLoc® Rhizo long
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.