Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПРАВИЙ АКТИВНИЙ БАНДАЖ ДЛЯ М'ЯЗОВОЇ СТАБІЛІЗАЦІЇ ГОМІЛКОВОСТУПНЕВОГО СУГЛОБА ДЛЯ ЗАНЯТЬ СПОРТОМ БЕЗ ВЗУТТЯ BAUERFEIND MALLEOTRAIN® S OPEN HEEL

Тип продукту: Бандаж
Колір: Титан
Материал:
  • Трикотаж
  • Поліамід
Виробник: Bauerfeind
Призначення товару:
  • Лікування травм гомілкостопа
  • Вивихи та підвивихи
  • Спортивні навантаження
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Правий активний бандаж для м'язової стабілізації гомілковоступневого суглоба для занять спортом без взуття Bauerfeind MalleoTrain® S open heel фото
ОПИС

Правий активний бандаж для м'язової стабілізації гомілковоступневого суглоба для занять спортом без взуття Bauerfeind MalleoTrain® S open heel

Активна підтримка більшої стійкості та безпеки кісточки під час фізичної активності.

Після операції або при невеликих розтягуваннях або повторному перевантаженні стопи часто послаблюються і вимагають підвищеної стабілізації, що забезпечується MalleoTrain® S open heel. Активна підтримка з індивідуально регульованою системою ременів забезпечує надійну підтримку кісточки, хоча рухається і захищає від бокового скручування стопи.

Що таке MalleoTrain® S open heel?

MalleoTrain® S open heel – це активний бандаж із функцією зовнішньої стабілізації гомілковостопного суглоба для надійного захисту під час занять спортом. Строго анатомічна форма та спеціально прорахована еластичність забезпечують мікромасуючий ефект, а стрічка – додаткову зовнішню фіксацію, допомагаючи стабілізувати суглоб.

MalleoTrain® S open heel стабілізує стопу, не обмежуючи її рухливість. Це дозволяє успішно використовувати його для профілактики супінаційних (підгортання ноги) травм, особливо повторних, під час занять спортом.
Бандаж MalleoTrain® S open heel дуже зручно використовувати під час занять спортом без взуття – бойові мистецтва, танці тощо.
«S» у назві означає «Stabilization» - стабілізація

Як працює бандаж?

Під час рухів MalleoTrain® S open heel має мікромасуючу дію на ділянку гомілковостопного суглоба. Це активує навколосуглобові м'язи та забезпечує підтримку та стабілізацію суглоба шляхом власних м'язів. Цей ефект доповнюється індивідуально регульованою стрічкою, яка обмежує супинацію стопи, запобігаючи її «підвертанню».

Завдяки стрічці MalleoTrain® S open heel діє подібно до функціональної хрестоподібної пов'язки. Стрічка охоплює стопу у формі вісімки, стабілізуючи зв'язок середнього та заднього відділу стопи з нижньою частиною гомілки. На відміну від звичайної пов'язки, стрічка має систему натягу. Таким чином рівень захисту може регулюватися індивідуально.

Показання:
- Слабкість зв'язкового апарату, легка нестабільність гомілковостопного суглоба.
- Консервативне лікування ушкоджень зв'язок гомілковостопного суглоба.
- реабілітація після операцій на гомілковостопному суглобі.
- Попередження отримання повторної травми, особливо під час занять спортом.

Особливості та переваги:
- Висока ефективність завдяки інноваційній конструкції – анатомічна форма, висока еластичність матеріалу, що підтримує стрічку.
- Відкрита п'ятка МалеоТрейн С опен-хіл забезпечує надійний контакт із підлогою під час занять спортом та іншої фізичної активності без використання взуття.
- Стрічка, що підтримує, з системою натягу регулюється індивідуально, створює зовнішню підтримку суглоба, проста і зручна у використанні.
- Відсутність дискомфорту при носінні - ослаблені краї, відсутність складок разом згинання, "матеріал, що дихає".
- Легко вдягається та знімається, завдяки високій еластичності матеріалу.
- М'який та приємний для шкіри.


Для отримання ефекту та комфортності використання має бути правильно підібраний за розміром. Для підбору потрібно виміряти коло найвужчого місця - на 2 см вище зовнішньої кісточки. Розмір визначається за таблицею:

Для того, щоб купити бандаж для гомілкостопу Bauerfeind MalleoTrain® S open heel Вам залишилося зробити всього кілька кліків.

Правий активний бандаж для м'язової стабілізації гомілковоступневого суглоба для занять спортом без взуття Bauerfeind MalleoTrain® S open heel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.