Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПРАВИЙ СТАБІЛІЗУЮЧИЙ ОРТЕЗ ДЛЯ ІММОБІЛІЗАЦІЇ ГОМІЛКОВОСТУПНЕВОГО СУГЛОБА BAUERFEIND AIRLOC®

Тип продукту: Ортез
Колір: Титан
Бренд: Bauerfeind
Материал:
  • Пластик
  • Алюминий
  • Трикотаж
Виробник: Bauerfeind
Призначення товару:
  • Гострі травми гомілковостопного суглоба
  • Стабілізація гомілковостпного суглоба
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Правий стабілізуючий ортез для іммобілізації гомілковоступневого суглоба Bauerfeind AirLoc® фото
ОПИС

Правий стабілізуючий ортез для іммобілізації гомілковоступневого суглоба Bauerfeind AirLoc®

Після операцій, при лікуванні гострих травм, коли є набряк та болючість, гомілковостопному суглобу потрібна зовнішня підтримка. Необхідне пристосування, яке адаптується до набрякового гомілкостопа, легко увійде у взуття та дасть можливість вільно переміщатися. Для цього існує AirLoc®.

Що таке AirLoc®?

AirLoc® – ортез для стабілізації гомілковостопного суглоба при носінні його із взуттям. Він добре адаптується до гомілкостопу, навіть якщо форма суглоба змінена через набряк. Тому AirLoc® використовується, перш за все, при гострих пошкодженнях зв'язок гомілковостопного суглоба та після операцій. Ефективний він також для пізньої реабілітації, при хронічній слабкості зв'язок та попередження повторної травми.

Як працює ортез?

Секрет дії AirLoc® простий: дві тонкі, але досить жорсткі пластини анатомічної форми з'єднані між собою гнучким містком і зручно кріпляться на нозі за допомогою ремінців. Така конструкція дозволяє AirLoc® легко адаптуватися до форми ноги та ефективно підтримувати гомілковостопний суглоб. Всі деталі ортезу дуже тонкі, і це дозволяє носити його практично з будь-яким взуттям.

На внутрішніх поверхнях пластин встановлено регульовані повітряні подушки. Вони дозволяють йому адаптуватися навіть до зміненої набряком формі гомілковостопного суглоба, не викликаючи при цьому дискомфорту. Повітряні подушки зменшують також набряк тканин в ділянці суглоба, через те, що при русі надають м'яку масажну дію на нього. Тиск повітря в подушках створюється та регулюється за допомогою ручного насоса-«груші» через клапан у верхній частині ортезу.

При носінні обмежуються лише ротаційні рухи стопи – супінація та пронація.

Згинання та розгинання стопи при цьому зберігаються, тобто можливе переміщення стопи з п'яти на носок. Тому в AirLoc® можна вільно ходити.

Оскільки пластини AirLoc® з'єднані одна з одною гнучким «містком», найбільша стабілізація суглоба досягається при носінні ортезу у взутті – вона посилює його дію. Однак за необхідності AirLoc® можна носити і без взуття, наприклад, в домашніх умовах. Його стабілізуюча дія навіть без взуття залишається досить високою.

AirLoc® використовується при:
- свіжих травмах зв'язкового апарату гомілковостопного суглоба, що супроводжуються вираженим набряком – легко адаптується до деформованого суглоба, зменшує набряк шляхом м'якої масажної дії,
- реабілітації після оперативних втручань – у стані набряку гомілковостопного суглоба,
- хронічної слабкості зв'язок – для стабілізації суглоба,
- профілактиці повторної травми гомілковостопного суглоба.

Підбір гранично простий: випускається в одному універсальному розмірі окремо для лівої та правої сторін.

Для того, щоб купити бандаж для гомілкостопу Bauerfeind AirLoc® Вам залишилося зробити лише кілька кліків.

Правий стабілізуючий ортез для іммобілізації гомілковоступневого суглоба Bauerfeind AirLoc®
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.