Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКІНОРМІЛ ФЕМІНА ЕКСТРЕМ ГЕЛЬ ДЛЯ ІНТИМНОЇ ГІГІЄНИ ПІД ЧАС ЛІКУВАННЯ БАКТЕРІАЛЬНОЇ ІНФЕКЦІЇ SKINORMIL FEMINA EXTREME INTIMATE CLEANSING GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Skinormil
Тип продукту: Гель
Виробник: AG. France
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Інтимна зона
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Антибактеріальна дія
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Проти свербежу
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Скінорміл Феміна Екстрем гель для інтимної гігієни під час лікування бактеріальної інфекції Skinormil Femina Extreme Intimate Cleansing Gel фото
ОПИС

Скінорміл Феміна Екстрем гель для інтимної гігієни під час лікування бактеріальної інфекції Skinormil Femina Extreme Intimate Cleansing Gel

Лікувальний гель для інтимної гігієни Феміна Екстрем створений на допомогу жінкам для догляду за ніжною шкірою інтимної зони в особливих випадках, коли підвищується ймовірність появи бактеріальної інфекції або проводиться її лікування. Він усуває відчуття свербежу та печіння, знімає сухість, позбавляє неприємного запаху та дискомфорту. Завдяки збалансованому складу антибактеріальний засіб для підмивання додатково зволожує та живить, заспокоює подразнення, зупиняє запальний процес. Кислий рівень рН 3,5 згубно впливає на патогенну флору, перешкоджаючи розвитку нових бактерій. Гігієнічний гель для жінок без сульфатів, прозорий, не надто в'язкий, з легким приємним ароматом чайного дерева. Випускається у тубі об'ємом 150 мл.

Призначення
Гель для інтенсивної гігієни можна використовувати в різних життєвих ситуаціях, коли необхідний додатковий захист делікатної області: відвідування громадських місць (басейн, сауна), ненатуральна спідня білизна, стресові ситуації, інтимна близькість тощо. Натуральний склад зі спеціальним комплексом допомагає впоратися з бактеріальною інфекцією (зокрема бактеріальний вагіноз), підтримує чистоту та комфорт шкіри та слизових, зволожує, освіжає та пом'якшує.

Властивості:

  • Дбайливе очищення делікатної зони.
  • Зменшує свербіж та печіння.
  • Бореться із хвороботворними бактеріями.
  • Призначений для особливих станів (як бактеріальний вагіноз та ін.).
  • Освіжає та відновлює.
  • Усуває неприємний запах.
  • Знижує запалення.
  • Містить комплекс Антистрес.
  • Кисле середовище з балансом рН 3,5 для нейтралізації патогенної мікрофлори.

Активні компоненти


Антистрес-комплекс SyriCalm® запобігає розвитку стресових станів для чутливої шкіри, оберігає покрив під час депіляції, гоління, гігієнічних заходів, посилює енергетичний запас клітин, прибирає подразнення, знижує інтенсивність свербіння та лущення, зміцнює бар'єрну функцію. Джерела комплексу Сірікалм – органічна тростина Phragmites Kharka та порія кокосоподібна Poria Cocos.


Молочна кислота нормалізує та підтримує на природному рівні 5,5 кислотно-лужний баланс.


Екстракт алое забезпечує зниження запальних реакцій та подразнень, загоює, пом'якшує, зволожує, прискорює відновлення.


Бісаболол з ромашки аптечної має заспокійливу дію на шкірний покрив і слизові оболонки.


Олія чайного дерева – натуральний антибактеріальний компонент, який допомагає позбутися неприємного запаху та подразнення, надає відчуття свіжості та чистоти надовго.


Сіль гліциризинової кислоти – компонент з огортаючою та протизапальною властивостями, який отримують із кореня солодки. Вона усуває дискомфорт, заспокоює та зволожує.


Очищаюча основа неіонної природи не містить сульфати, завдяки чому запобігає сухості та лущенню, зміцнює захисний бар'єр епідермісу.

Рекомендації до застосування
Засіб для інтимної гігієни Феміна Екстрем рекомендується при бактеріальних інфекціях, наявності неприємного запаху, подразнення та сухості делікатної області.
Необхідно спінити невелику кількість гелю в долонях, обережно нанести на уражену ділянку, а потім ретельно змити проточною водою.
Застосовувати курсом: 2 рази на день (вранці та ввечері) протягом 7-10 днів.

Інтим-гель відмінно поєднується з медикаментозною терапією, тому може використовуватися як самостійний продукт та у комбінації з ліками.

Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Cocamidopropyl Betain, Polysorbate 20, Lactic Acid, Betaine, Coco-glucoside, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Phenetyl Alcohol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Bisabolol, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium Edta, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Malaleuca Alternifolia Leaf Oil, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract, Sodium Benzoate, Tocopherol.

Скінорміл Феміна Екстрем гель для інтимної гігієни під час лікування бактеріальної інфекції Skinormil Femina Extreme Intimate Cleansing Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.