Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НЕЗМИВНА ЖИВИЛЬНА СИРОВАТКА ДЛЯ ВОЛОССЯ OLAPLEX № 9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Olaplex
Тип продукту: Сироватка
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Olaplex
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Термозахист
  • Для об'єму
  • Для блиску
  • Захист
  • Живлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Незмивна живильна сироватка для волосся Olaplex № 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum фото
ОПИС

Незмивна живильна сироватка для волосся Olaplex № 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum

Турбує тьмяне волосся, сплутування чи погане укладання? Це можуть бути ознаки забруднення чи теплового ушкодження. Захистіть своє волосся від щоденного пошкодження за допомогою невагомої сироватки для волосся Olaplex Nº9 Bond Protector. Вона містить багатий на антиоксиданти екстракт червоних водоростей та науково перевірену технологію Olaplex Bond Building, забезпечує термозахист та захист від забруднень навколишнього середовища на 48 годин. Підходить для всіх типів та текстур волосся, забезпечуючи правильний догляд за тьмяним, неживим волоссям, яке легко заплутується. 

Призначення
Надає м'який блиск і об'єм, не обтяжуючи волосся. Ідеально проти заплутування кучерявого волосся. Захищає волосся від пошкоджень на 48 годин, забезпечує правильний догляд за тьмяним, неживим волоссям. 

Рекомендація до застосування
Використовуйте в дні миття волосся та щодня між ними для додаткового захисту. На першому етапі процедури укладання нанесіть невелику кількість засобу на вологе волосся від кінчиків до коріння. Використовуйте більше при необхідності для більш довгого і густого волосся.

Склад:
Aqua, Propanediol, Betaine, Quaternium-22, Sodium Hyaluronate, Bis-aminopropyl Diglycol Dimaleate, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Pvp, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Furcellaria Lumbricalis Extract, Pelvetia Canaliculata Extract, Xylitylglucoside, Polyquaternium-44, Anhydroxylitol, Maltitol, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xylitol, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Parfum, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Веганський товар, не тестується на тваринах, не містить силікону, глютену, парабенів, фталатів, фосфатів та сульфатів.

Незмивна живильна сироватка для волосся Olaplex № 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.