Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СЕБОРЕГУЛЮЮЧИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ ВОЛОССЯ PHYTO SEBUM CONTROL OIL-REDUCING SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Phyto
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Жирні
Виробник: Phyto
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Регулювання жирності
  • Очищення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Жирна
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Себорегулюючий шампунь для волосся Phyto Sebum Control Oil-Reducing Shampoo фото
ОПИС

Себорегулюючий шампунь для волосся Phyto Sebum Control Oil-Reducing Shampoo

Шампунь SEBUM CONTROL видаляє забруднення з жирної шкіри голови та зменшує надлишок шкірного сала. Він забезпечує миттєве відчуття свіжості та дозволяє рідше мити волосся шампунем. Шкіра голови очищається, волосся повільніше жирніє, знаходять легкість і еластичність. Серцем формули є саркозин, який обмежує надмірну секрецію шкірного сала. Екстракт розмарину відновлює баланс шкіри голови та захищає її від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Через високий вміст інгредієнтів натурального походження можливе варіювання кольору, що не впливає на ефективність шампуню. Реалізується у флаконі 250 мл.

Призначення
Регулює надмірне виділення шкірного сала та очищає жирне волосся та шкіру голови.

Активні компоненти
Саркозин - це амінокислота, що зустрічається в організмі природним шляхом, яка пригнічує активність ферменту 5-альфа-редуктази, відповідального за надвиробництво шкірного сала, відновлюючи баланс мікробіоти жирної шкіри голови.
Екстракт розмарину заспокоює шкіру голови та захищає її від шкідливого впливу зовнішніх факторів та окислювального стресу. Захищає шкіру голови та підтримує її баланс.
81% інгредієнтів натурального походження.

Результат
Ефективність виміряна клінічно:
-80% шкірного сала з першого застосування;
У 2 рази менше шкірного сала після 1 місяця використання;
Волосся жирніє повільніше* на 3 миття голови менше* на місяць.
*Клінічні випробування під дерматологічним контролем – вимір себуметром на групі з 21 добровольця. при жирній шкірі голови після 1 застосування / через 1 місяць використання

Негайні результати підтверджено добровольцями:
86%*: світліше волосся;
81%: очищена шкіра голови.

Віддалені результати підтверджено добровольцями:
90%*: тривала свіжість після 1 тижня використання.
Частота миття голови: від 1 миття кожні 2 дні до 1 миття кожні 3 дні*.

*% задоволеності серед групи з 21 добровольця з жирною шкірою голови – результати після 1-го застосування / через 7 днів використання / через 1 місяць використання.

Рекомендація до застосування

  1. Нанесіть на вологу шкіру голови, акуратно помасажуйте, щоб видалити забруднення з коріння волосся, потім змийте. Завдяки концентрованій формулі достатньо невеликої кількості.
  2. Повторіть нанесення, щоб активні інгредієнти проникли і підсилили ефект, що очищає, потім змийте. При попаданні у вічі ретельно промити водою.Частота використання: не менше 2 разів на тиждень. Відрегулюйте залежно від надлишку шкірного сала.

Курс застосування
Тривалість застосування, що рекомендується: 1 місяць. У міру використання продукту його ефективність зростає: регулюється виділення шкірного сала і волосся повільніше жирніє. Частота миття голови скорочується.

Склад:
AQUA / WATER / EAU. SODIUM LAURETH SULFATE. COCAMIDOPROPYL BETAINE. LAURYL GLUCOSIDE. PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE. GLYCERIN. PEG-7 GLYCERYL COCOATE. CITRIC ACID. PARFUM / FRAGRANCE. SODIUM BENZOATE. PANTHENOL. POTASSIUM SORBATE. GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. SODIUM CHLORIDE. SARCOSINE. SODIUM PHYTATE. LIMONENE. LINALOOL. CARVONE. ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. 1864A.

Дерматологічно протестовано на жирній шкірі голови. Не містить силіконів.

Себорегулюючий шампунь для волосся Phyto Sebum Control Oil-Reducing Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.