Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАТУРАЛЬНИЙ ОЧИЩУВАЧ ДЛЯ ПРИСТРОЇВ GESKE GESKE ORGANIC DEVICE CLEANSER

Час застосування: Універсальний
Бренд: GESKE
Тип продукту: Очищувач
Виробник: Geske
Класифікація: Доглядова
Призначення товару: Для очищення
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Натуральний очищувач для пристроїв GESKE Geske Organic Device Cleanser фото
ОПИС

Натуральний очищувач для пристроїв GESKE Geske Organic Device Cleanser

Регулярне очищення пристроїв GESKE важливе для вашої шкіри та гігієни. Чи хотіли б ви підтримувати свої пристрої GESKE у найкращому стані з мінімальними витратами часу та зусиль? Що ж, ваше бажання щойно справдилося! Органічний засіб для очищення пристроїв було розроблено спеціально для всіх пристроїв GESKE. Це найпростіший і найшвидший спосіб очистити ваші улюблені пристрої GESKE та забезпечити їх оптимальну роботу. Засіб представлений у зручному у використанні флаконі з розпилювачем, об'єм 100 мл.

Призначення
Засіб Organic Device Cleanser розроблений спеціально для пристроїв GESKE та підходить до будь-якої моделі. Формула без спирту з натуральними інгредієнтами м'яко, але ефективно очищає пристрої після використання.

Рекомендація до застосування
Просто збризкуйте на пристрій після кожного використання, залиште на 30 секунд, а потім протри вологою тканиною.

Склад:
Вода, лауроілметилізетіонат натрію, гліцерин, кокамідопропілбетаїн, метилолеоілтаурати натрію, кокоілізетіонат натрію, бензоат натрію, сорбат калію.

Продукт є веганським, не викликає корозії і не містить ароматів та барвників, а це означає, що він ніколи не зашкодить вашим пристроям.

Натуральний очищувач для пристроїв GESKE Geske Organic Device Cleanser
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.