Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАГНЕТИЧНА ОЧИЩУЮЧА МАСКА GESKE MAGNETIC CLEANSING MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: GESKE
Тип продукту: Маска
Виробник: Geske
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Магнетична очищуюча маска Geske Magnetic Cleansing Mask фото
ОПИС

Магнетична очищуюча маска Geske Magnetic Cleansing Mask

Ти шукала ефективну маску для обличчя, яка глибоко очищає шкіру, тонізує та вирівнює колір обличчя? Розкрий секрет ідеальної шкіри за допомогою магнітної очищувальної маски, розробленої спеціально для домашніх процедур з безконтактною магнітною маскою-пілінгом 5 в 1 від GESKE. Цей інноваційний пристрій використовує технологію власної розробки GESKE для безпроблемного нанесення та видалення маски. Магнітна очищувальна маска збагачена високомагнітними частинками, які витягують бруд і надлишок шкірного сала з глибини пор, і таким чином робить твою шкіру сяючою зсередини. Поверни сяйво молодості своїй шкірі та оживи обличчя за допомогою розкішного догляду з ключовими вітамінами, упакованими в єдину магнітну очищувальну маску!

Призначення
Допомагає зміцнити захисний бар’єр шкіри, а також бореться з забрудненнями та зморшками. 

Активні компоненти
Magnetic Cleansing Mask допомагає зміцнити захисний бар’єр шкіри, а також бореться з забрудненнями та зморшками за допомогою таких активних інгредієнтів:
- вітамін Е сприяє зміцненню природного захисного барʼєра, підтримує чистоту та свіжість шкіри;
- магнітні частки сприяють видаленню бруду і надлишків шкірного сала з пор, а також стимулюють кровообіг;
- вітамін С бореться з пігментними плямами, забрудненнями та зморшками, сприяє відновленню здорового та рівного кольору обличчя завдяки антиоксидантному ефекту.

Відкрий секрет бездоганного сяйва та молодості шкіри з GESKE SmartAppGuided™. Завантаж безкоштовний додаток GESKE German Beauty Tech, щоб просканувати шкіру та миттєво отримати аналіз її стану. Програма на основі штучного інтелекту створить індивідуальну процедуру догляду за шкірою та запропонує пристрої GESKE саме для тебе. Дивись навчальні відео від експертів краси у додатку GESKE та зроби свій щоденний догляд за обличчям ідеальним!

Рекомендація до застосування

  1. Нанесіть магнітну очищувальну маску на обличчя, рівномірно розподіливши її по шкірі. Залиште маску на обличчі на вказаний час, щоб активні інгредієнти змогли подіяти. 
  2. Для видалення маски використовуйте магнітний аплікатор, підносячи його близько до шкіри та дозволяючи магнітним частинкам притягнути маску безконтактно. 

УВАГА!! Продукт слід використовувати тільки з девайсом:

Склад:
Вітамін Е, магнітні частинки, вітамін С.

Магнетична очищуюча маска Geske Magnetic Cleansing Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.