Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВУКОВА МАСКА ТЕПЛО ТА ХОЛОД 8 В 1 HELLO KITTY GESKE SONIC WARM & COOL MASK 8 IN 1 BY HELLO KITTY

Час застосування: Універсальний
Бренд: GESKE
Тип продукту: Звукова маска
Виробник: Китай
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розслаблення
  • Омолодження
  • Охолоджуючий ефект
  • Зігріваючий ефект
  • Ліфтинг
  • Від набряків і темних кіл
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Китай
Країна реєстрації: Німеччина
Звукова маска тепло та холод 8 в 1 Hello Kitty Geske Sonic Warm & Cool Mask 8 in 1 by Hello Kitty фото
ОПИС

Звукова маска тепло та холод 8 в 1 Hello Kitty Geske Sonic Warm & Cool Mask 8 in 1 by Hello Kitty

На обличчі помітні ознаки втоми після виснажливого дня? Потрібно швидко збадьоритися перед вечерею чи побаченням? Подаруй своїй шкірі додаткову любов і турботу, скориставшись наймилішим пристроєм в історії — маскою SmartAppGuided™ Sonic Warm & Cool Mask 8 в 1 в дизайні Hello Kitty. Ультразвукова маска з ефектом зігрівання та охолодження допоможе тобі за кілька хвилин покращити стан шкіри. Ультразвукова маска містить повний спектр світлодіодних ламп, причому кожен колір особливим чином покращує твою шкіру. З цією маскою ти зможеш пестити шкіру новим кольором щодня! Повір, це миттєво покращить твій день, подарувавши твоєму обличчю сяяння молодої шкіри! 

Призначення
Sonic Warm & Cool Mask 8 в 1 допоможе тобі за кілька хвилин покращити стан шкіри:
- вирівняє текстуру;
- зменшить видимість дрібних зморшків;
- зменшить темні кола;
- прибере зайву жирність шкіри;
- видалить залишки забруднень;
- зменшить мішки під очима.

Ультразвукова маска з ефектом зігрівання та охолодження Sonic Warm & Cool Mask 8 в 1 в чарівному дизайні Hello Kitty має наступні функції та характеристики, що подарують твоїй шкірі досконале сяяння:
- Skin Scan & Personal Routine Guide на основі передової технології штучного інтелекту дозволяє побудувати персональну б’юті-рутину і гарантує максимум користі від твого пристрою;
- імпульсна технологія SmartSonic Pulsation допомагає позбутися забруднень і залишків косметики за допомогою звукових імпульсів;
- технологія оздоровлювальної глибокої кріостимуляції Cryo Deep Cooling Revitalizing зменшує набряклість і наповнює шкіру енергією;
- технологія масажу для відновлення молодості та сяяння Youthful Glow Massage чинить справжню потрійну магію: ліфтинг, зміцнення та тонізацію шкіри;
- технологія глибокого зігрівання Pore-Opening Deep Warming глибоко розкриває пори, очищує шкіру та готує її до наступних процедур догляду;
- технологія Full Facial Hyper-Infusion забезпечує глибоке поглинання шкірою активних інгредієнтів доглядових засобів;
- технологія обробки світлодіодним світлом у повному спектрі Full-Spectrum LED Light випромінює світло на різних довжинах хвилі та стимулює живлення шкіри;
- високоефективна система зняття набряків High Efficiency Depuffing System помітно зменшує набряклість, зокрема навколо очей.

Потужний алгоритм застосунку GESKE German Beauty Tech, заснований на передовій технології штучного інтелекту, аналізує шкіру та рекомендує пристрої, що ідеально відповідають її потребам. Задай цілі по догляду за шкірою та пройди тисячі навчальних відеопроцедур, щоб отримати максимальну вигоду від свого пристрою. Випробуй небачені раніше враження, спостерігаючи за тим, як твоя шкіра поступово наближається до видимої досконалості з GESKE.

Тобі, мабуть, цікаво, як усе це поєднується в одному пристрої? Але мало просто повірити GESKE на слово! Експерти краси з журналу ELLE назвали German Beauty Tech від GESKE інновацією № 1 у світі краси за версією Elle. Придбай ультразвукову маску з ефектом зігрівання та охолодження Sonic Warm & Cool Mask 8 в 1 зараз, і нехай твоя оксамитово-гладенька шкіра говорить за тебе!

Рекомендація до застосування

  1. Підготовка до сеансу розпочинається з обережного зняття кільця для фіксації маски з верхньої частини пристрою, після чого тканинна серветка покладається на пристрій і закріплюється за допомогою кільця, а маска GESKE наноситься на серветку. 
  2. Щоб увімкнути пристрій із технологією SmartSonic Pulsation Technology, необхідно утримувати кнопку живлення протягом 2 секунд, після чого можна вибрати бажану інтенсивність за допомогою кнопок «Плюс» і «Мінус». 
  3. Режим глибокого зігрівання активується натисканням «Сонечка», щоб розкрити пори за допомогою технології Pore-Opening Deep Warming Technology. 
  4. Змінити колір світлодіода можна, натиснувши на кнопку живлення, кожен з яких пропонує свій ефект догляду за шкірою. 
  5. Приступаючи до догляду за обличчям, приладом потрібно пройтися по ньому невеликими круговими рухами протягом 90 секунд, охоплюючи всю поверхню. 
  6. Технологія Pore-Opening Deep Warming допомагає шкірі ефективно вбирати активні інгредієнти маски GESKE, а технологія Cryo Deep Cooling Revitalizing активується натисканням «Сніжинки» для закриття пор і утримання вологи всередині. 
  7. Завершується сеанс вимкненням пристрою, зняттям серветки та очищенням пристрою засобом GESKE Device Cleanser після кожного використання.

Сумісність:

Склад:
Акрилонітрил-бутадієн-стироль, алюмінієвий сплав, силікон.

Звукова маска тепло та холод 8 в 1 Hello Kitty Geske Sonic Warm & Cool Mask 8 in 1 by Hello Kitty
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.