Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕЛЕКТРОННИЙ ОСВІЖУВАЧ ДЛЯ ЗВОЛОЖЕННЯ ОБЛИЧЧЯ 4 В 1 HELLO KITTY GESKE FACIAL HYDRATION REFRESHER 4 IN 1 BY HELLO KITTY

Час застосування: Універсальний
Бренд: GESKE
Тип продукту: Освіжувач
Виробник: Китай
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Китай
Країна реєстрації: Німеччина
Електронний освіжувач для зволоження обличчя 4 в 1 Hello Kitty Geske Facial Hydration Refresher 4 in 1 by Hello Kitty фото
ОПИС

Електронний освіжувач для зволоження обличчя 4 в 1 Hello Kitty Geske Facial Hydration Refresher 4 in 1 by Hello Kitty

Як миттєво надати обличчю здорового та сяйливого вигляду? Для цього тобі стане в пригоді освіжувач для зволоження обличчя SmartAppGuided™ Facial Hydration Refresher 4 в 1. Завдяки особливому охолоджувальному туману Moisturizing Cooling Mist і технології зволожувального відновлення Energizing Hydra Refreshing, засіб поповнює запаси вологи твоєї шкіри та миттєво надає їй бадьорого й гарного вигляду. Він ідеально підходить, якщо тобі потрібно швидко освіжитись спекотними літніми днями.

Призначення
Завдяки поєднанню освіжальних, заспокійливих і зволожувальних технологій зволожувач для обличчя 4 в 1 працює над відновленням сяяння твоєї шкіри та уникненням появи нових ознак втоми.

Зволожувач для обличчя Facial Hydration Refresher 4 в 1 оснащений такими технологіями:
- Skin Scan & Personal Routine Guide на основі передової технології штучного інтелекту дозволяє побудувати персональну б’юті-рутину і гарантує максимум користі від твого пристрою;
- охолоджувальний туман Moisturizing Cooling Mist насичує шкіру надмалими молекулами води;
- технологія освіжального зволожувального відновлення Energizing Hydra Refreshing миттєво насичує шкіру життєвою енергією;
- засіб для зменшення почервоніння та сухості шкіри Redness and Dry Skin Reducer заспокоює подразнену шкіру та робить її мʼякою та гладенькою.

Хочеш отримати більше інформації про зволожувальне оновлення обличчя? Просто завантаж додаток GESKE German Beauty Tech та переглянь відеозапис, щоб почати використовувати девайс на повну. Потужний алгоритм додатка, заснований на передовій технології штучного інтелекту, аналізує шкіру та рекомендує пристрої, що ідеально відповідають її потребам. Задай цілі по догляду за шкірою та пройди тисячі навчальних відеопроцедур, щоб отримати максимальну вигоду від свого пристрою. Випробуй небачені раніше враження, спостерігаючи за тим, як твоя шкіра поступово наближається до видимої досконалості з GESKE.

Подаруй своїй шкірі заряд енергії свіжості, коли забажаєш! Ти виглядатимеш якнайкраще з зволожувачем обличчя SmartAppGuided™ Facial Hydration Refresher 4 в 1. Звучить неймовірно? ELLE — осередок моди та краси — погоджуються з нами. Саме тому GESKE отримав звання інновації № 1 у світі краси за версією ELLE.

ІНСТРУКЦІЯ

Рекомендація до застосування

  1. Просто побризкай на обличчя та переміщуй пристрій безперервно, щоб охопити всі ділянки обличчя.
  2. Якщо під час сеансу утворюється недостатньо туману або туман не утворюється взагалі, обережно струси пристрій, щоб відновити вихідні налаштування.
  3. Очищуй свій пристрій засобом для очищення пристроїв GESKE після кожного використання.

Сумісність:
Натуральний очищувач для пристроїв Geske Organic Device Cleanser.

Склад:
Акрилонітрил-бутадієн-стироль, силікон.

Електронний освіжувач для зволоження обличчя 4 в 1 Hello Kitty Geske Facial Hydration Refresher 4 in 1 by Hello Kitty
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.