Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕЛЕКТРОННА ЗВУКОВА ЩІТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ 4 В 1 HELLO KITTY GESKE SONIC FACIAL BRUSH 4 IN 1 BY HELLO KITTY

Час застосування: Універсальний
Бренд: GESKE
Тип продукту: Звукова щітка для обличчя
Виробник: Китай
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Для масажу
  • Від зморшок
  • Очищення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Китай
Країна реєстрації: Німеччина
Електронна звукова щітка для обличчя 4 в 1 Hello Kitty Geske Sonic Facial Brush 4 in 1 by Hello Kitty фото
ОПИС

Електронна звукова щітка для обличчя 4 в 1 Hello Kitty Geske Sonic Facial Brush 4 in 1 by Hello Kitty

Приємний масаж — ось секрет сяяння твого обличчя! GESKE і Hello Kitty готові втілити цю мрію в життя за допомогою ультразвукової щітки для обличчя SmartAppGuided™ Sonic Facial Brush 4 в 1 у чарівному дизайні! Потужні запатентовані технології роблять щітку Sonic Facial Brush 4 в 1 найкращим кишеньковим генератором краси, який допоможе тобі глибоко очистити шкіру, підготувати її до вбирання інгредієнтів догляду за шкірою, подолати ознаки старіння або просто подарувати тобі дорогоцінні хвилини відпочинку у вигляді масажу.

Призначення
Цей чарівний пристрій чинить наступні дії:
- підтримка щоденної гігієни шкіри;
- вирівнювання текстури;
- підтримка нормальної жирності шкіри;
- видалення залишків забруднення;
- масаж.

Чи є щось, що не під силу ультразвуковій щітці для обличчя Sonic Facial Brush 4 в 1?! Щітка оснащена такими функціями та характеристиками:
- Skin Scan & Personal Routine Guide на основі передової технології штучного інтелекту дозволяє побудувати персональну б’юті-рутину і гарантує максимум користі від твого пристрою;
- імпульсна технологія SmartSonic Pulsation допомагає позбутися забруднень і залишків косметики за допомогою звукових імпульсів;
- Ultra Hygienic Deep Cleansing відновлює чистоту шкіри та підтримує її довготривале сяяння;
- технологія масажу для відновлення молодості та сяяння Youthful Glow Massage чинить справжню потрійну магію: ліфтинг, зміцнення та тонізацію шкіри.

Відеосеанси від експертів краси у додатку German Beauty Tech від GESKE розкриють тобі всі секрети ультразвукової щітки для обличчя Sonic Facial Brush 4 в 1 — головного майстра з очищення та масажу. Завдяки потужним алгоритмам на основі сучасної технології штучного інтелекту додаток German Beauty Tech від GESKE проводить аналіз твоєї шкіри та рекомендує б’юті-програми, що ідеально відповідають її потребам. Навчальні відео гарантують, що ти отримаєш максимальну користь від свого пристрою. Крок за кроком твоя шкіра набуватиме досконалості разом з GESKE!

Усі ці переваги в одному компактному пристрої? Саме так! Експерти з журналу ELLE також переконані в цьому. German Beauty Tech від GESKE визнано інновацією № 1 у світі краси за версією ELLE, тож не сумнівайся: тепер щоб приготуватися до нового дня (або ночі!), тобі потрібно лише кілька сеансів з ультразвуковою щіткою для обличчя Sonic Facial Brush 4 в 1.

Рекомендація до застосування

  1. Для використання Sonic Facial Brush 4 в 1 by Hello Kitty Pink нанесіть свій улюблений очищувальний засіб на вологе обличчя. 
  2. Увімкніть щітку та обережно масажуйте шкіру круговими рухами протягом 1-2 хвилин, приділяючи особливу увагу Т-зоні та іншим проблемним ділянкам. 
  3. Після очищення обличчя, промийте щітку під проточною водою та дайте їй висохнути. 
  4. Для досягнення найкращих результатів використовуйте щітку щоденно, доповнюючи свій звичний доглядовий ритуал.

Сумісність:

Склад:
Акрилонітрил-бутадієн-стироль, силікон.

Електронна звукова щітка для обличчя 4 в 1 Hello Kitty Geske Sonic Facial Brush 4 in 1 by Hello Kitty
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.