Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МІКРОСТРУМОВА РУЧКА ДЛЯ ПІДТЯЖКИ ОБЛИЧЧЯ 6 В 1 GESKE MICROCURRENT FACE-LIFT PEN 6 IN 1

Час застосування: Універсальний
Бренд: GESKE
Тип продукту: Мікрострумова ручка
Виробник: Китай
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Зміцнення
  • Тонізація
  • Зміна овалу обличчя
  • Для масажу
  • Перші вікові зміни
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Китай
Країна реєстрації: Німеччина
Мікрострумова ручка для підтяжки обличчя 6 в 1 Geske MicroCurrent Face-Lift Pen 6 in 1 фото
ОПИС

Мікрострумова ручка для підтяжки обличчя 6 в 1 Geske MicroCurrent Face-Lift Pen 6 in 1

Відвідування дерматолога може потребувати багато часу і витрат. Що ж, бажаних результатів можна досягти в затишних і комфортних домашніх умовах за допомогою мікрострумової ручки для підтяжки шкіри обличчя SmartAppGuided™ MicroCurrent Face-Lift Pen 6 в 1! Косметичний аксесуар не тільки легко міститься в сумочці, але й творить дива: бореться з ознаками старіння, зміцнює, тонізує та підтягує шкіру за лічені хвилини.

Призначення
Попрощайся з виснажливими візитами до дерматолога! Мікрострумовий апарат для підтяжки обличчя MicroCurrent Face-Lift Pen 6 в 1 вирішить для тебе наступні питання:
- наявність дрібних зморшків;
- недостатня тонізація шкіри;
- тьмяність шкіри;
- наслідки втоми.

Мікрострумова ручка для підтяжки обличчя 6 в 1 має наступні функції та характеристики, що подарують твоїй шкірі досконале сяяння:
- Skin Scan & Personal Routine Guide на основі передової технології штучного інтелекту дозволяє побудувати персональну б’юті-програму і гарантує максимум користі від твого пристрою;
- мікрострумова технологія ліфтингу шкіри обличчя MicroCurrent Face-Lift тренує понад 65 м’язів обличчя та ефективно бореться з ознаками старіння;
- імпульсна технологія SmartSonic Pulsation допомагає позбутися забруднень і залишків косметики за допомогою звукових імпульсів;
- надзвичайно ніжні кульки для контурування та зміцнення шкіри Ultra-Gentle Contouring & Firming Spheres підтягнуть контури обличчя та запустять природні процеси відновлення шкіри;
- технологія антивікового масажу Anti-Aging Massage інтенсивно омолоджує шкіру та бореться з дрібними зморшками;
- Low-Voltage Current забезпечує безпечне використання виробу.

Потужний алгоритм застосунку GESKE German Beauty Tech, заснований на передовій технології штучного інтелекту, аналізує шкіру та рекомендує пристрої, що ідеально відповідають її потребам. Задай цілі по догляду за шкірою та пройди тисячі навчальних відеопроцедур, щоб отримати максимальну вигоду від свого пристрою. Випробуй небачені раніше враження, спостерігаючи за тим, як твоя шкіра поступово наближається до видимої досконалості з GESKE.

Звучить занадто гарно, щоб бути правдою? Просто запитай експертів краси з журналу ELLE, які назвали GESKE інновацією № 1 у світі краси за версією ELLE. Якщо твоєму обличчю потрібен заряд енергії, скористайся мікрострумовою ручкою MicroCurrent Face-Lift Pen 6 в 1!

Рекомендація до застосування

  1. Проводьте ручкою по обличчю, активуючи режими масажу та стимуляції шкіри за допомогою додатка Skin Scan & Personal Routine Guide для найефективнішого використання.
  2. Завершується сеанс очищенням пристрою засобом GESKE Device Cleanser після кожного використання.

Даний товар рекомендовано використовувати лише з:

Сумісність:
Натуральний очищувач для пристроїв GESKE Organic Device Cleanser. 

Склад:
Акрилонітрил-бутадієн-стироль, силікон, сплав цинку.

Мікрострумова ручка для підтяжки обличчя 6 в 1 Geske MicroCurrent Face-Lift Pen 6 in 1
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.