Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСАЖЕР ДЛЯ ОЧЕЙ 7 В 1 GESKE COOL & WARM EYE MASSAGER 7 IN 1

Час застосування: Універсальний
Бренд: GESKE
Тип продукту: Масажер
Виробник: Китай
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розслаблення
  • Омолодження
  • Охолоджуючий ефект
  • Зігріваючий ефект
  • Для масажу
  • Від набряків і темних кіл
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Китай
Країна реєстрації: Німеччина
Масажер для очей 7 в 1 Geske Cool & Warm Eye Massager 7 in 1 фото
ОПИС

Масажер для очей 7 в 1 Geske Cool & Warm Eye Massager 7 in 1

Хочеш омолодити шкіру навколо очей та зняти напругу наприкінці виснажливого дня? Скористайся перевагами функції охолодження та зігрівання пристрою без батарейок Cool & Warm Eye Massager 7 в 1. Він пропонує багато можливостей — від зігрівального й охолоджувального масажу з ефектом підтягнення до заспокійливих сеансів, що сприяють лімфодренажу. Занур масажер у теплу воду та залиш усі денні турботи позаду, м’яко зніми набряки та поверни блиск очам. Якщо хочеш, щоб твої очі виглядали сяйливими та привабливими, зроби відновлювальний охолоджувальний масаж після того, як потримаєш пристрій у холодильнику. Це ідеальний інструмент для миттєвого надання свіжості твоєму погляду!

Призначення
Завдяки оптимізованому дизайну, швидкому охолодженню та зігріванню, Cool & Warm Eye Massager 7 в 1 допомагає задовольняти такі потреби шкіри:
- різні види масажу;
- відновлення сяяння шкіри;
- тонізація;
- зменшення темних кіл та мішків під очима.

Виготовлений із високоякісного боросилікатного скла Cool & Warm Eye Massager 7 в 1 освіжить не тільки твої очі, але й усе обличчя, за допомогою цих функцій та характеристик:
- Skin Scan & Personal Routine Guide на основі передової технології штучного інтелекту дозволяє побудувати персональну б’юті-рутину і гарантує максимум користі від твого пристрою;
- технологія оздоровлювальної глибокої криостимуляції Cryo Deep Cooling Revitalizing зменшує набряклість і наповнює шкіру енергією;
- технологія глибокого зігрівання Pore-Opening Deep Warming глибоко розкриває пори, очищує шкіру та готує її до наступних процедур догляду;
- високоефективна система зняття набряків High Efficiency Depuffing System помітно зменшує набряклість, зокрема навколо очей;
- Youthful Skin & Complexion Renewal миттєво робить твою шкіру ще більш красивою;
- Flexible Eye-Nose Area Targeted Design забезпечує очищення важкодоступних ділянок твого обличчя навколо очей і носа;
- Easy Finger Loop Design та Silicone Grip Protection Sleeve забезпечують комфортне та надійне тримання пристрою в руці.

Щоб отримати доступ до всіх сеансів разом з навчальними відеоматеріалами й персоналізованими рекомендаціями, завантаж безкоштовний додаток GESKE. Потужний алгоритм застосування GESKE German Beauty Tech, заснований на передовій технології штучного інтелекту, аналізує шкіру та рекомендує пристрої, що ідеально відповідають її потребам. Навчальні відео гарантують, що ти отримаєш максимальну користь від свого пристрою. Крок за кроком твоя шкіра набуватиме досконалості разом з GESKE!

Удоскональ риси обличчя за допомогою геніально простого Cool & Warm Eye Massager від GESKE, інновації № 1 у світі краси за версією ELLE. І твої очі говоритимуть самі за себе.

Рекомендація до застосування

  1. Занур свій масажер у теплу воду або утримуй його в холодильнику кілька годин, щоб скористатися функціями зігрівання або охолодження відповідно. 
  2. Потім ніжними рухами здійснюй масаж навколо очей, використовуючи ручку для пальця, яка спеціально розроблена для зручності використання.

Сумісність:
Натуральний очищувач для пристроїв GESKE Organic Device Cleanser. 

Склад:
Скло боросилікатне, пропіленгліколь, силікон.

Масажер для очей 7 в 1 Geske Cool & Warm Eye Massager 7 in 1
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.