Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСАЖЕР ДЛЯ ОЧЕЙ ТА ОБЛИЧЧЯ 7 В 1 GESKE COOL & WARM EYE AND FACE MASSAGER 7 IN 1

Час застосування: Універсальний
Бренд: GESKE
Тип продукту: Масажер
Виробник: Китай
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Розслаблення
  • Омолодження
  • Охолоджуючий ефект
  • Зігріваючий ефект
  • Для масажу
  • Від набряків і темних кіл
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Китай
Країна реєстрації: Німеччина
Масажер для очей та обличчя 7 в 1 Geske Cool & Warm Eye and Face Massager 7 in 1 фото
ОПИС

Масажер для очей та обличчя 7 в 1 Geske Cool & Warm Eye and Face Massager 7 in 1

Навіщо зупинятися лише на очищенні обличчя, якщо можна разом з тим отримати антистресовий масаж? Ергономічний Cool & Warm Eye and Face Massager | 7 in 1 — це кишеньковий миттєво омолоджуючий  масажер для обличчя, який завжди був предметом твоєї мрії. Завдяки наявності антифризу у верхній частині, що підходить для процедур як охолоджувального, так і розігріваючого масажу, і зручному силіконовому захисному чохлу Silicone Grip Protection Sleeve знизу, цей пристрій одночасно простий у використанні і надзвичайно ефективний.

Охолоджувального та нагрівального ефекту без використання батарейок легко досягти: просто постав масажер Cool & Warm Eye and Face Massager на кілька годин у холодильник і дозволь йому вдихнути нове життя у твою шкіру, оскільки він звужує кровоносні судини та підтягує шкіру завдяки освіжаючій силі систем Cryo Deep Cooling Revitalizing System та High Efficiency Depuffing System.
В якості альтернативи, погрузи пристрій у теплу воду і потіш шкіру зігріваючим масажем. Технологія оновлення молодості шкіри та кольору обличчя Youthful Skin & Complexion Renewal м'яко відновлює сяйво, а спеціальний дизайн для області очей та носа Eye-Nose Area Targeted Design гарантує, що ти легко дістанешся до кожної зони обличчя.

Тепер у тебе є секретний рятівник, якого можеш використати, коли потрібно миттєво позбутися набряків та припухлостей під очима!

Призначення
Завдяки простій та ефективній системі охолодження та зігрівання без батарейок, Cool & Warm Eye and Face Massager 7 в 1 задовольняє такі потреби шкіри:
- приємний масаж;
- підсилення сяяння шкіри;
- тонізація;
- зменшення темних кіл та мішків під очима.

Виготовлений із високоякісного боросилікатного скла Cool & Warm Eye and Face Massager 7 в 1 миттєво омолоджує обличчя та робить його яскравішим і підтягнутим за допомогою таких феноменальних властивостей:
- Skin Scan & Personal Routine Guide на основі передової технології штучного інтелекту дозволяє побудувати персональну б’юті-рутину і гарантує максимум користі від твого пристрою;
- технологія оздоровлювальної глибокої криостимуляції Cryo Deep Cooling Revitalizing зменшує набряклість і наповнює шкіру енергією;
- технологія глибокого зігрівання Pore-Opening Deep Warming глибоко розкриває пори, очищує шкіру та готує її до наступних процедур догляду;
- високоефективна система зняття набряків High Efficiency Depuffing System помітно зменшує набряклість, зокрема навколо очей;
- Youthful Skin & Complexion Renewal миттєво робить твою шкіру ще більш красивою;
- Flexible Eye-Nose Area Targeted Design забезпечує очищення важкодоступних ділянок твого обличчя навколо очей і носа;
- Silicone Grip Protection Sleeve забезпечує комфортне та надійне тримання пристрою в руці.

Щоб отримати доступ до всіх сеансів разом з навчальними відеоматеріалами й персоналізованими рекомендаціями, завантаж безкоштовний додаток GESKE. Потужний алгоритм застосування GESKE German Beauty Tech, заснований на передовій технології штучного інтелекту, аналізує шкіру та рекомендує пристрої, що ідеально відповідають її потребам. Навчальні відео гарантують, що ти отримаєш максимальну користь від свого пристрою. Крок за кроком твоя шкіра набуватиме досконалості разом з GESKE!

Зроби розкішний масаж невіддільною частиною свого щоденного догляду за шкірою із цим чарівним масажером від GESKE, інновацією № 1 у світі краси за версією ELLE, і почни отримувати незліченні компліменти!

Рекомендація до застосування

  1. Для охолоджувального ефекту помістіть масажер у холодильник на кілька годин перед використанням. 
  2. Застосовуйте охолоджувальний масаж для зменшення набряків та заспокоєння шкіри. 
  3. Для зігріваючого ефекту покладіть масажер в теплу воду перед використанням.
  4. Застосовуйте зігріваючий масаж для підвищення кровообігу та відновлення сяйва шкіри. 
  5. Масажуйте шкіру обличчя злегка відбілюючими рухами, уникаючи областей під очима.

Сумісність:
Натуральний очищувач для пристроїв GESKE Organic Device Cleanser. 

Склад:
Акрилонітрил-бутадієн-стироль, боросилікатне скло, пропіленгліколь, силікон.

Масажер для очей та обличчя 7 в 1 Geske Cool & Warm Eye and Face Massager 7 in 1
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.