Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПРИСТРІЙ ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ ОБʼЄМУ ГУБ 4 В 1, РОЗМІР M GESKE LIP VOLUMIZER & BOOSTER 4 IN 1

Час застосування: Універсальний
Бренд: GESKE
Тип продукту: Девайс для губ
Виробник: Китай
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Губи
Призначення товару:
  • Мімічні зморшки
  • Для об'єму
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Китай
Країна реєстрації: Німеччина
Пристрій для збільшення обʼєму губ 4 в 1, розмір  M Geske Lip Volumizer & Booster 4 in 1 фото
ОПИС

Пристрій для збільшення обʼєму губ 4 в 1, розмір M Geske Lip Volumizer & Booster 4 in 1

Філери для губ залишилися в минулому. Тепер ти можеш миттєво надати губам пухкості для ідеального селфі за допомогою засобу для збільшення обʼєму та живлення губ Lip Volumizer & Booster 4 в 1. Засіб для збільшення обʼєму та живлення губ зробить твої губки ідеально пухкими й соковитими. З ним ти гарантовано вражатимеш своєю переможною посмішкою всіх навколо!

Призначення
 Його дія направлена на вдосконалення шкіри навколо рота:
- зменшення дрібних зморшків;
- підсилення сяяння шкіри;
- вирівнювання текстури;
- тонізація шкіри.

Засіб для збільшення об’єму та живлення губ Lip Volumizer & Booster 4 в 1 оснащений наступними технологіями:
- Skin Scan & Personal Routine Guide на основі передової технології штучного інтелекту дозволяє побудувати персональну б’юті-рутину і гарантує максимум користі від твого пристрою;
- технологія відновлення природного кольору губ Natural Lip Color Revitalizing спрямована на миттєве підсилення і поглиблення кольору губ;
- технологія миттєвого збільшення обʼєму губ Targeted Instant Lip Volumizing чинить спрямовану дію для тривалого збільшення певних ділянок губ;
- технологія надання обʼєму Ultra-Volume за допомогою вакууму робить губи молодими й соковитими.

Скористайся відеогайдом зі збільшення обʼєму та живлення губ Luscious Lip Volumizing у додатку German Beauty Tech від GESKE, щоб за лічені секунди надати губам м’якості та додаткового об’єму, а також поглибити й відновити їх природний колір. Завдяки потужним алгоритмам на основі сучасної технології штучного інтелекту додаток German Beauty Tech від GESKE проводить аналіз твоєї шкіри та рекомендує б’юті-рутину, що ідеально відповідають її потребам. Навчальні відео гарантують, що ти отримаєш максимальну користь від свого пристрою. Крок за кроком твоя шкіра набуватиме досконалості разом з GESKE!

Звучить неймовірно, чи не так? Так кажуть і експерти краси з журналу ELLE! Вони визнали GESKE інновацією № 1 у світі краси за версією ELLE. Не виснажуй себе очікуваннями: отримай чарівний засіб Lip Volumizer & Booster 4 в 1 та сяй перлинно-білими зубами в обрамленні м'яких, пухких губ, які ідеально підходять для поцілунків!

Рекомендація до застосування

  1. Почніть з очищення обличчя від макіяжу, а потім нанесіть спеціально розроблений зволожуючий засіб GESKE на губи та навколо них. 
  2. Прикладіть пристрій з отвором до правого боку верхньої губи, розслабте губи, притисніть пристрій і відчуйте, як виникає вакуум між пристроєм і губами. 
  3. Потім відпустіть помпу і залиште пристрій на губах на 15–30 секунд. Можна провести кілька сеансів тривалістю від 15 до 30 секунд, але сукупна тривалість не повинна перевищувати 3 хвилини. 
  4. Не забудьте повторити процедуру на лівому боці верхньої губи та обох боках нижньої губи. 
  5. Після використання пристрою промийте його водою з м'яким милом та очистіть засобом для очищення пристроїв GESKE.

Сумісність:
Натуральний очищувач для пристроїв GESKE Organic Device Cleanser.

Склад:
Силікон.


 

Пристрій для збільшення обʼєму губ 4 в 1, розмір M Geske Lip Volumizer & Booster 4 in 1
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.