Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕЛЕКТРОННИЙ ЗВУКОВИЙ РОЛЕР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА ТІЛА 4 В 1 GESKE SONIC FACIAL & BODY ROLLER 4 IN 1

Час застосування: Універсальний
Бренд: GESKE
Тип продукту: Електронний ролер
Виробник: Китай
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Розслаблення
  • Розгладження
  • Набряклість
  • Тонізація
  • Для масажу
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Китай
Країна реєстрації: Німеччина
Електронний звуковий ролер для обличчя та тіла 4 в 1 Geske Sonic Facial & Body Roller 4 in 1 фото
ОПИС

Електронний звуковий ролер для обличчя та тіла 4 в 1 Geske Sonic Facial & Body Roller 4 in 1

Бракує сил після довгого дня? Немає натхнення на вечір у колі друзів? Потребуєш заряду впевненості, щоб надягти купальник? GESKE має для тебе ідеальне рішення. Розслабся та зарядися енергією на ходу, скориставшись ультразвуковим роликом для обличчя та тіла SmartAppGuided™ Sonic Facial & Body Roller | 4 в 1. Ультразвуковий ролик для обличчя та тіла ідеально підходить для розслаблювального масажу, стимуляції та зміцнення шкіри. Забудь про дорогі візити до СПА-центрів і візьми догляд за шкірою під власний контроль за допомогою ультразвукового ролика для обличчя та тіла Sonic Facial & Body Roller 4 в 1!

Призначення
Пристрій допомагає з вирішенням таких питань:
- нерівна текстура шкіри;
- недостатня тонізація шкіри;
- відсутність сяяння.

Засіб оснащений такими технологіями:
- Skin Scan & Personal Routine Guide на основі передової технології штучного інтелекту дозволяє побудувати персональну б’юті-рутину і гарантує максимум користі від твого пристрою;
- імпульсна технологія SmartSonic Pulsation допомагає позбутися забруднень і залишків косметики за допомогою звукових імпульсів;
- технологія хвильової стимуляції для 3D-контурування та зміцнення 3D Contouring & Firming Waves знімає мʼязову напругу та зменшує набряклість;
- технологія Smoothing & Tightening Skin Massage заряджає шкіру енергією та надає їй яскравості.

Потужний алгоритм застосування GESKE German Beauty Tech, заснований на передовій технології штучного інтелекту, аналізує шкіру та рекомендує пристрої, що ідеально відповідають її потребам. Задай цілі по догляду за шкірою та пройди тисячі навчальних відеопроцедур, щоб отримати максимальну вигоду від свого пристрою. Випробуй небачені раніше враження, спостерігаючи за тим, як твоя шкіра поступово наближається до видимої досконалості з GESKE.

Стань предметом заздрості всіх навколо, демонструючи пружну, гладку та оновлену бадьору шкіру після масажу за допомогою Sonic Facial & Body Roller | 4 in 1. Звучить занадто добре, щоб бути правдою? GESKE користується підтримкою "богів моди" журналу ELLE, які назвали GESKE лідером косметичних інновацій за версією ELLE. Відкрий для себе сяйво та гламур із Sonic Facial & Body Roller | 4 in 1.

Рекомендація до застосування

  1. Після включення режиму масажу за допомогою додатка Skin Scan & Personal Routine Guide, рухайте ультразвуковий ролик по обличчю та тілу, використовуючи технології SmartSonic Pulsation Technology, 3D Contouring & Firming Waves та Smoothing & Tightening Skin Massage.
  2. Завершіть процедуру, слідуючи рекомендаціям додатка для досягнення оптимальних результатів.

Сумісність:
Натуральний очищувач для пристроїв GESKE Organic Device Cleanser.

Склад:
Акрилонітрил-бутадієн-стироль, силікон.

Електронний звуковий ролер для обличчя та тіла 4 в 1 Geske Sonic Facial & Body Roller 4 in 1
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.