Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕРМАТОЛОГІЧНИЙ ШАМПУНЬ-КОНДИЦІОНЕР 2 В 1 ПРОТИ ЛУПИ ДЛЯ УСІХ ТИПІВ ВОЛОССЯ ТА ПОДРАЗНЕНОЇ ШКІРИ ГОЛОВИ VICHY DERCOS ANTI-PELLICULAIRE 2IN1 SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Vichy
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від себорейного дерматиту
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Від лупи
  • Проти свербежу
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Подразнена
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Дерматологічний шампунь-кондиціонер 2 в 1 проти лупи для усіх типів волосся та подразненої шкіри голови Vichy Dercos Anti-Pelliculaire 2in1 Shampoo фото
ОПИС

Дерматологічний шампунь-кондиціонер 2 в 1 проти лупи для усіх типів волосся та подразненої шкіри голови Vichy Dercos Anti-Pelliculaire 2in1 Shampoo

Шампунь-кондиціонер 2в1 усуває 100% видимої лупи з першого застосування, а його склад збагачений гіалуроновою кислотою, яка забезпечує 72 години зволоження. Засіб забезпечує 6-тижневу дію проти повторної появи лупи та балансує мікробіом шкіри голови. Помаранчева, кремова, бархатиста текстура шампуню легко розподіляється, полегшуючи розчісування волосся. Представлений в об'ємі 200 мл. 

Призначення
Очищує, пом'якшує. Усуває до 100% видимої лупи, захищає від появи лупи до 6 тижнів. Відновлює баланс мікробіому шкіри голови. Зволожує волосся до 72 годин.

Активні компоненти
Дисульфід селену пригнічує розмноження грибка, що провокує виникнення лупи.
Гіалуронова кислота глибоко кондиціонує волокно для відновлення волосся.

Результат
100% усунення видимої лупи з першого застосування*.
6 тижнів дії проти повторної появи лупи**.
72 години зволоження***, більш м'яке та блискуче волосся.

* Тест використання, 262 особи, після 2 тижнів систематичного застосування – Італія. ** Клінічне дослідження за участю 45 осіб після 4 тижнів використання та 6 тижнів невикористання. 
*** Органометричний тест.

Рекомендації до застосування
Перед використанням струсіть. Нанесіть на вологе волосся, помасажуйте, залиште на 2 хвилини, потім змийте водою.

Курс застосування
Застосовувати як лікування 3 рази на тиждень протягом 4 тижнів.
Оскільки у складі міститься дисульфід селену, уникайте потрапляння в очі та застосування на подразненій/ушкодженій шкірі.
При попаданні у вічі ретельно промити великою кількістю води.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Glycol Distearate, Coco-betaine, Glycerin, Ppg-5-ceteth-20, Selenium Sulfide, Carbomer, Ci 47005/acid Yellow 3, Citric Acid, Menthol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Parfum/Fragrance. 

Протестовано під дерматологічним контролем.

Дерматологічний шампунь-кондиціонер 2 в 1 проти лупи для усіх типів волосся та подразненої шкіри голови Vichy Dercos Anti-Pelliculaire 2in1 Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.