Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ РУК ПРОТИ ВІКОВИХ ТА ПІГМЕНТНИХ ПЛЯМ З SPF 30 EUCERIN HYALURON-FILLER + ELASTICITY ANTI-DARK SPOT HAND CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Крем
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Захист від сонця
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Крем для рук проти вікових та пігментних плям з SPF 30 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Dark Spot Hand Cream фото
ОПИС

Крем для рук проти вікових та пігментних плям з SPF 30 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Dark Spot Hand Cream

Меланін – натуральний пігмент, який надає кольору шкіри. Надмірне перебування на сонці, гормональні зміни та старіння можуть спричинити підвищення вироблення меланіну та провокувати гіперпігментацію. Щоб зменшити прояв пігментних плям і запобігти їх повторній появі на допомогу прийде крем для рук проти вікових та пігментних плям з SPF 30 від Eucerin. Він добре вбирається, робить шкіру помітно пружнішою, а також ефективно зволожує протягом усього дня. Засіб створено за унікальною формулою, яка забезпечує численні переваги проти старіння. Пігментні плями на руках помітно зменшуються, а шкіра стає рівною та сяючою. Перші результати будуть помітні вже через 2 тижні при регулярному використанні. Випускається в тубі об'ємом 75 мл.

Призначення
Помітно зменшує появу пігментних плям. Покращує еластичність шкіри та зволожує протягом 24 годин. SPF 30 забезпечує додатковий захист від вікових плям, спричинених сонцем.

Активні компоненти
Інноваційне поєднання високомолекулярної та низькомолекулярної гіалуронової кислоти помітно розгладжує глибокі зморшки.
Arctiin зміцнює сполучну тканину, збільшуючи виробництво основних компонентів позаклітинного матриксу колагену та гіалуронової кислоти, а також пригнічуючи деградацію еластази. Має протизапальні властивості.
Тіамідол впливає на першопричину гіперпігментації, зменшуючи вироблення меланіну. При регулярному використанні допомагає зменшити прояв пігментних плям і запобігти їх повторній появі. 
Фільтри UVA та UVB (SPF 30) забезпечують ефективний захист від сонця та мінімізують ймовірність появи на шкірі пігментних плям, спричинених сонцем.

Рекомендації до застосування
Втирайте в долоні до повного вбирання крему. Для досягнення найкращих результатів використовуйте один раз вранці та один раз увечері. Уникайте контакту з очима.

Склад:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Tapioca Starch, Stearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Крем для рук проти вікових та пігментних плям з SPF 30 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Dark Spot Hand Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.